Home

country Shows

Nashville

Host: Astrid van der Kaay

Nashville Nashville is een 2 uur durend, wekelijks programma vol met countrymuziek, daarnaast draaien we ook Americana en folk, maar de hoofdmoot blijft countrymuziek. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland….je kunt het hier allemaal voorbij horen komen.

Discover

Dinsdag (herhaling) van 18:00-20:00u

Nashville (Herhaling van Zondag)

Host: Astrid van der Kaay

Nashville (Herhaling van Zondag) Nashville is een 2 uur durend, wekelijks programma vol met countrymuziek, daarnaast draaien we ook Americana en folk, maar de hoofdmoot blijft countrymuziek. Of het nu de hits van vroeger of van nu zijn, van bekende of minder bekende artiesten uit binnen of buitenland….je kunt het hier allemaal voorbij horen komen.

Discover

Uit de muziekdatabase 16:00-18:00u

Non-Stop Americana / Country / Roots

Radio501 Americana Non-Stop

Non-Stop Americana / Country / Roots De fijnste Americana muziek in de Radio501 Non-Stop. Je hoort de Non-Stop als er even geen gepresenteerde programma’s zijn.

Discover

Zaterdag van 16:00-18:00u

Nashville Legends

Host: Joop Sterk

Nashville Legends Nashville Legends is een 2 uur durend, wekelijks programma vol met country legends,  de hits van vroeger en ook van bekende legends onder de Nashville artiesten en country artiesten  …. je kunt het hier allemaal voorbij horen komen.

Discover