Home
  • Home
  • Marieke Dollekamp – Stars In May is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Marieke Dollekamp – Stars In May is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

14 mei 2021 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Marieke DollekampMarieke Dollekamp kwam in mei 2021 met een nieuwe single. ‘Stars in May’ heet de nieuwe single.

Het PVJH-team heeft werd deze nieuwe single uitgebreid beluisterd.
Er moest natuurlijk donderdagmiddag weer een nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) worden gekozen en na deze luistersessie heeft het PVJH-Team besloten om ‘Stars in May‘ te benoemen als de nieuwe ‘Radio501  PlaatVoorJeHoofd’.

Betekenis:

Stars In May is een liedje over verbinding en verwijst naar wat we zouden kunnen bereiken als we ons best zouden doen het goede na te streven en onze intenties zuiver te houden. Het gaat over werken aan je betere zelf voor een hoger doel. Over de moed hebben je kwetsbaar op te stellen. Dat we elkaar op deze manier terugvinden en elkaar blijven steunen in het werken aan een betere toekomst gebaseerd op onvoorwaardelijke liefde

 
Marieke DollekampHet onstaan:

Edwin de Groot (mijn vriend) en ik wilden al heel lang aan eigen liedjes van ons tweetjes werken, maar doordat we altijd ontzettend druk waren met optreden, kwam het er gewoon niet van. Nu zitten we net als bijna alle andere musici al 15 maanden zo goed als zonder optredens. Dat levert tijd op natuurlijk. Maar het geeft ook echt ruimte in je hoofd om weer zèlf creatief te worden. We waren meestal bezig met bestaande muziek of met het uitwerken van ideeën van een ander. En nu kunnen we werken aan onszelf en we hebben echt  nog veel meer ideeën. Het volgende lied wordt zeer waarschijnlijk een rustig lied en over het algemeen ook wat lager gezongen zodat alle klanken mooi zacht en warm zijn. Het lijkt ons leuk om een beetje in de country hoek te blijven met alle komende liedjes.

 
Het doel is eerst gewoon om dingen te maken die wij te gek vinden. En alles wat daar nog weer uit voortkomt, is mooi meegenomen ❤

 

Video: Stars In May – Marieke Dollekamp Marieke Dollekamp Official Facebook Like Page

 
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

 
If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

 

 

, ,