Home
  • Home
  • Jacques Mees – Gas Station Junky is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Jacques Mees – Gas Station Junky is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

19 februari 2021 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Jacques MeesJacques Mees bracht op 16 februari 2021 zijn nieuwe EP Sound Of The South uit en de dag erna dook het PVJH-team er bovenop en werd deze nieuwe EP door het team uitgebreid beluisterd.
Er moest natuurlijk donderdagmiddag weer een nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) worden gekozen en na deze uitgebreide luistersessie heeft het PVJH-Team besloten om ‘Gas Station Junky’  te benoemen als de nieuwe ‘Radio501  PlaatVoorJeHoofd’.

 
Over Jacques Mees

Jacques Mees is geboren in 1959 in Moergestel, in Nederland.
De getalenteerde Americana-muzikant en zanger begon gitaar te spelen toen hij ongeveer negen jaar oud was.
Na een paar jaar gespeeld te hebben in kleine lokale folkbandjes, besloot hij zijn carrière als soloartiest voort te zetten.
Zijn liefde voor folk, country en bluesmuziek heeft geresulteerd in het opbouwen van een repertoire van liedjes die hij op duizenden podia over de hele wereld vertolkt.
De nummers die je op veel van zijn albums zult horen, zijn geschreven door enkele van zijn mentoren en helden, zoals Bob Dylan, Townes van Zandt, John Prine en Guy Clark.
Jacques Mees is een veelzijdige artiest die ook vele andere albums heeft geproduceerd met zijn eigen originele liedjes.
Een zo’n album is Sound Of The South dat uitkwam op 16 februari 2021 en daarvan is deze PVJH afkomstig en is getiteld: Gas Station Junky.

 
Jacques MeesJacques Mees Vertelt:
Gas Station Junkie: De bittere romantiek van de muzikant die onderweg naar huis is. Naarstig wachten op de 24 uur geopende benzine station waar hij zich op het ongezonde voedsel stort. Na verlepte bamischijven, gehaktballen, uit eigen keuken en natuurlijk nog een slaatje, liefst van na de uiterste verkoop datum, want dan zijn ze goedkoper🤠😂🤠, terug in de auto klimt om vervolgens ziek en misselijk in zijn bed te belanden. Ach….zo romantisch was het leven van een muzikant onderweg.

 

 

 


Jacques Mees Official Homepage

 
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW
 

, ,