Home
  • Home
  • FRIDAY – All My Life is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

FRIDAY – All My Life is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

12 februari 2021 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.FRIDAY stuurde een nieuwe EP naar Radio501.  Het PVJH-team dook er bovenop en deze EP werd door het team uitgebreid beluisterd.
Er moest donderdagmiddag weer een nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) worden gekozen en na deze luistersessie heeft het PVJH-Team besloten om ‘All My Life’  te benoemen als de nieuwe ‘Radio501  PlaatVoorJeHoofd’.

FRIDAY scoort met All My Life de Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

Koen Brouwer en Quinten Huigen van het Nederlandse popduo FRIDAY liepen elkaar jaren geleden voor het eerst tegen het lijf op het Conservatorium van Amsterdam.
De leden van de band, of het duo met de naam FRIDAY. zijn beiden geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld.
In 2020 bracht FRIDAY hun debuutsingle ”21” uit, die door NPO Radio 2 werd uitgeroepen tot TopSong.

Dat was dus vorig jaar.
Nu in 2021  gaan Koen Brouwer en Quinten Huigen op dezelfde manier verder en dat betekent dat er een nieuwe single is uitgebracht genaamd All My Life, een lied dat gaat over die ene kans, die ene persoon waar je diep van binnen naar op zoek bent, die wellicht ooit een keer komt en waarschijnlijk daarna nooit meer.

Je kunt het zien als een gevoel dat iedereen waarschijnlijk wel kent: een moment waarbij je bang bent hem te verliezen een hoopt dat hij heel vaak terugkomt.
Zing het refrein hard mee en je weet waar ik het over heb.’ Huigen vult hem aan en zegt: ‘Heel veel van ons leven wordt bepaald door korte momenten. Korte momenten waar misschien wel heel veel vanaf hangt. Voor mij gaat dit nummer over zo’n moment. Het gaat over verbinding, met de ander, maar misschien ook wel over verbinding met jezelf.’ All My Life is afkomstig van een ep getiteld A Band Called FRIDAY die ook vanaf nu beschikbaar is.
FRIDAY Official Facebook Like Page


 
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

 
If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW
 

, ,