Home
  • Home
  • Daniel Roos – “Laat Me Leven” is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Daniel Roos – “Laat Me Leven” is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

22 januari 2021 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Daniel RoosDaniel Roos stuurde zijn nieuwe Single naar Radio501. Natuurlijk werd deze single doorgegeven aan, en ook uitgebreid beluisterd door, het PVJH-Team. Er moest donderdagmiddag weer een nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) worden gekozen en deze single werd meegenomen in het stapeltje nieuwe muziek.  ‘Laat Me Leven’ werd even geparkeerd als een mooie kandidaat en het Team heeft de andere kandidaten ook beluisterd. Na deze luistersessie heeft het PVJH-Team unaniem besloten om ‘Laat Me Leven’  te benoemen als nieuwe  PlaatVoorJeHoofd.

In februari 2018 had Daniel Roos met “Rainy Night In Amsterdam” een Radio501 Plaat voor je Hoofd notering.
Met zijn song “Belong” was het in november 2019 de derde keer dat Daniel Roos een PVJH notering had.
In december 2013 had hij met “Running” voor de eerste keer een PVJH notering.
En nu in januari 2021 heeft hij met Laat Me Leven zijn 4de PlaatVoorJeHoofd te pakken.
Het is bijna 12 jaar geleden dat hij zich inschreef bij de Kamer van Koophandel nadat hij in 2009 zijn eerste “echte” cd had gemaakt.

 

Singer/Songwriter en pianist Daniel Roos (1987) is geboren in Nederland.
Geïnspireerd door artiesten als Billy Joel, Elton John, Ray Charles en Stevie Wonder, maakt hij soulvolle op piano gebaseerde pop/rock.
Hij maakt muziek die zweeft tussen pop/rock en kleinkunst.

Hij schrijft mooie melodieuze en pakkende muziek met persoonlijke, kritische en soms ironische teksten.

 
De Songs

Daniel Roos - Laat Me LevenZijn Engelstalige songs komen regelmatig voorbij op Radio501. In 2020 schakelde Daniel over van Engelstalige naar Nederlandstalige muziek, om zich in zijn eigen taal scherper en directer te kunnen uitdrukken, meer dan ooit recht uit zijn hart.
In januari 2021 is Daniel’s eerste Nederlandstalige single uit: Laat Me Leven. Dit nummer is een strijdlied tegen de mentale worsteling met angst, eenzaamheid en somberheid; iets waar veel mensen zich in de onzekere tijden van de huidige corona-crisis in zullen herkennen.

Dat hij altijd een voorliefde heeft gehad voor het theater, is goed terug te horen is in het kleinkunstgehalte van zijn Nederlandstalige nummers. Maar ook de invloeden van jaren ’60 en ’70 popmuziek en muzikale voorbeelden als Billy Joel en Elton John zijn, net als in zijn Engelstalige repertoire, goed hoorbaar.

 
Goed Nieuws

Voor de liefhebbers hebben we goed nieuws want Daniel heeft nog zelfgeschreven muziek op de plank liggen dat hij tot nu toe niet of te weinig heeft laten horen.
Hij wil, voordat hij binnenkort ook weer nieuwe opnames (solo en/of met andere muzikanten) gaat delen, de komende tijd eerst wat muziek uitbrengen dat er al was, maar dat nog niet online stond.

Voor Radio501 was het in elk geval weer genoeg reden om ook Daniel’s Nederlandstalige talent uitgebreid Airplay te geven op Radio501 door middel van de PVJH.
Vanaf vandaag zul je hem de komende week elk uur voorbij horen komen.
Dit is Daniel Roos – Laat me leven, De Nieuwe PlaatVoorJeHoofd!

Daniel Roos Official Homepage

Daniel Facebook Friend Page

Daniel Roos
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,