Home
  • Home
  • Four Eyed Faces – Shake It Up is Radio501 Plaat voor je Hoofd!

Four Eyed Faces – Shake It Up is Radio501 Plaat voor je Hoofd!

1 januari 2021 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Four Eyed FacesFour Eyed Faces brachten in december 3 nieuwe liedjes uit op EP.  Deze EP is bij Radio501 binnengekomen en uitgebreid beluisterd door het PVJH-Team. Er moest ook in dit nieuwe jaar weer een nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) worden gekozen en deze EP werd meteen gewaardeerd. Maar zou er op deze EP met de titel One… een kandidaat PVJH staan? En dat bleek zo te zijn en het PVJH-Team heeft dan ook unaniem besloten om ‘Shake It Up’ te benoemen als nieuwe en eerste PlaatVoorJeHoofd van 2021.

‘All work and no play makes us dull boys’. Four Eyed Faces is het lockdown opnameproject van muzikanten Stef Woestenenk, Mike Visser en Paul Diersen.
De eerste drie liedjes verschijnen als EP ‘One…’ op 18 december. EP’s ‘Two…’, ‘Three…’ en ‘Four…’ volgen in de eerste maanden van 2021.

 
LOCKDOWN PROJECT

Als in maart en april van 2020 duidelijk wordt dat de band-agenda’s voor onbepaalde tijd leeg worden geveegd en er muzikaal niets in het verschiet ligt,
begint Paul Diersen met het schrijven en vastleggen van nieuwe liedjes, riffs en flarden muziek, want de muziek moet door.
Tijdens de zomer wordt de rode draad duidelijk – denk: Beatles, White Denim, Byrds, Supergrass, J.J. Cale – en appt hij Mike Visser en Stef Woestenenk.
‘Gitaarliedjes met veel samenzang, doen jullie mee?’
Het plan: Opnames maken. Klooien met een paar microfoons en een laptop.
En verder zien ze het wel, want er valt toch niets te voorspellen en te plannen.

 

Four Eyed Faces -o-o-


GELDERSE MUZIKANTEN KOMEN MET NIEUWE MUZIEK

Zonder ook maar één keer met zijn drieën bij elkaar te zijn geweest worden de puzzelstukjes voor de eerste drie liedjes verzameld in oefenruimtes, zolders, huiskamers en garages.
Schrijven van nieuwe muziek gaat intussen gestaag verder – Stef Woestenenk doet bijna wekelijks een duit in de zak.

 
FOUR EYED FACES IS DE NAAM

Het drietal, dat inmiddels de naam Four Eyed Faces heeft gekregen, bracht op 18 december de drie liedjes ‘Next’, ‘Loving You Is Easy’ en ‘Shake It Up’ uit als EP met de naam ‘One…’
Ze zijn te beluisteren op de bekende digitale kanalen.
Album ‘Two…’, ‘Three…’ en ‘Four…’ volgen in de eerste maanden van 2021. Let’s roll!
Maar nu deze eerste week van 2021 is Shake It Up van Four Eyed Faces elk uur in de Non-Stop te horen als de nieuwe Radio501 Plaat Voor Je Hoofd.

  

Four Eyed Faces:
Paul Diersen / Guitar / Vocals / Bass
Stef Woestenenk / Guitar / Vocals
Mike Visser / Drums / Percussion
Four Eyed Faces Official Homepage

Mix: Paul Diersen

Mastering: Roy’s Kitchen
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,