Home
  • Home
  • Hannah Mae – Little Things is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Hannah Mae – Little Things is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

6 november 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Hannah Mae scoort deze week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

Hannah Mae
Hannah Mae bracht in september 2020 haar nieuwe single Little Things uit en deze single  is door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor heeft Hannah Mae met Little Things de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.

Hannah Mae, artiestennaam van Hannah Schoonbeek, is een Nederlandse singer-songwriter. Ze bereikte in 2019 de nummer 1-positie van de Tipparade met Back To You.
Geboren: 16 november 1998 (21 jaar), Emmen
Genre: Pop/Country

 
Nashville

Zo vloog ze een tijdje geleden naar Nashville USA, waar ze met een sterrenteam bestaande uit onder anderen Rob en Matthew Crosby van The Common Linnets muziek schreef.
Het eerste nummer dat ze in Nashville schreef, is ‘Little Things’. “Dit was de eerste keer dat ik zo lang wegging zonder m’n vriend en ik miste hem de eerste dag al een beetje”, vertelt Hannah. “Toen zijn we daarover gaan schrijven en dat is ‘Little Things’ geworden.”

 
Hannah MaeBio

Hannah komt uit Emmen en is een jonge singer-songwriter, bij wie de muziek in haar bloed zit.
”Ik zing al zolang ik me kan herinneren. Vroeger zong ik liedjes van K3 voor de buren, tegenwoordig zing ik mijn zelfgeschreven nummers op verschillende podia.”

Hannah heeft in 2019 geschreven met o.a. Daniël Lohues en Ilse DeLange.
Met haar optredens, zowel met band als solo, met alleen haar gitaar (van huiskamers en café’s tot support shows in grote theaters) gooit ze hoge ogen en laat ze zien dat ze klaar is om op grotere podia op te treden.

 
Social media:

Hannah Mae Facebook Like Page

Hannah May Official Instagram

Hannah Mae YouTube Channel

 


Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,