Home
  • Home
  • Eli Goffa – Summerhead is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Eli Goffa – Summerhead is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

23 oktober 2020 Geen categorie Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Eli Goffa scoort deze week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

eli goffaEli Goffa bracht 21 oktober zijn nieuwe single Summerhead uit en Radio501 heeft deze single al een paar dagen eerder in de inbox gekregen en is door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor heeft Eli Goffa met Summerhead de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.
Het officiële livestream singlerelease-concert is nu gepland op zaterdag 14 november.

Eli Goffa (artiestennaam voor Elie De Prijcker) is een Vlaamse singer-songwriter uit Sint-Niklaas (België).
De artiestennaam “Eli Goffa” komt van de naam van Elie’s overgrootmoeder die Spaanse voorouders had en Goffa als familienaam droeg.
Hij is opgegroeid met de platencollectie van zijn vader, die voornamelijk bestaat uit veel lp’s uit de jaren ’60 en ’70 van de 20ste eeuw.
In 2014 heeft hij deelgenomen aan het TV-programma ‘The voice of Vlaanderen’ en hij bereikte de halve finale.
In 2017 stond hij met zijn band regelmatig op diverse festivals.
Concertzaal en muziekcentrum ‘Het Depot’ in Leuven heeft Eli benoemd tot ‘Artist in Residence’.
De luisteraars uit Hoorn en uit de Regio West Friesland, die ook “A Small Town Music Walk 2019” hebben bezocht,
zouden Eli Goffa kunnen kennen van zijn optreden in het Theater Het Pakhuis aan Onder de Boompjes in Hoorn.


Over de single: Summerhead
Summerhead laat je bij herfstig weer wegdromen naar vervlogen zomerdagen. Het is het gevoel dat ergens tussen melancholische weemoed en vrolijkheid heen en weer walst. Maar ook de realiteit die geen genade kent voor een dagdromer wiens hoofd nog in betere oorden vertoeft.
Geproducet en gemixt door jonge belofte Sander Stuer (Gilman, Jan Verstraeten, Wanthanee, e.a.), die ook de drums en synths voor zijn rekening nam, heeft de song een heel eigentijdse en nieuwe sound. Eli’s specifieke gitaarspel, stemgeluid en songwriting in combinatie met de elektronica-soundscapes van Sander zorgen voor een unieke combi. Wat gebeurt er als je twee muzikale dagdromers in een studio steekt?CITAAT (corona ligt dwars)
eli goffa signatureHet beroemdste beestje van het moment logeert nu ook in de beruchtste muzikant van het Waasland. Jawel, lieve mensen, ik ben geveld door het coronamonster.
Nu zaterdag zal ons livestream concert dus niet kunnen doorgaan aangezien ik de deur niet uit kan/mag. Heel jammer, want alles was in kannen en kruiken, MAAR!!!!
Maar zoals The Terminator al zei; I’LL BE BACK!!!
Op zaterdagavond 14 november 2020 herplannen we het concert en zullen we dubbel en dik knallen.
Je ziet, ik blijf er positief onder hé (hebt ge hem?)
Hou het veilig allemaal! Hopelijk ontmoeten we elkaar (virtueel) op 14 november!
Nu ga ik even goed uitzieken om er daarna dubbel en dik terug te staan met m’n muZIEK!!!!! (Die woordspelingen blijven hier maar komen, het zal van de koorts zijn 😅)
Groetjes,
Eli


Singlerelease-concert

eli goffaEli Goffa bracht 21 oktober zijn nieuwe single ‘Summerhead’ uit, en daar koppelt hij een muzikaal feestje aan op 14 november (herpland).
Maak het je thuis gezellig met een hapje en een drankje erbij, en geniet van een online concert van Eli Goffa en zijn band.
Samen met Eric Bosteels (drums), Benjamin Jacobs (toetsen) en Jesse Baart (basgitaar) zal Eli zijn splinternieuwe en ook intussen gevestigde songs spelen.
Vanuit een professionele opnamestudio (RecordOffice, Sint-Niklaas) krijg je een topkwaliteit aan beeld (mobiele en vaste camera’s) en geluid die van deze livestream een volwaardig concert maken. Geen mondmasker vereist voor dit concert.
“Jammer dat we dan geen contact kunnen maken met de artiesten” zeg je? Helemaal verkeerd, want je kan naar hartelust reacties sturen via de live-chat waarop je van Eli een antwoord terug mag verwachten!
En de single? Die krijg je er zo maar even gratis bij.
Koop je tickets hier: https://www.mijnwebwinkel.nl/…/ticket-livestream…/...Eli Goffa Official Homepage

www.facebook.com/eligoffa
www.instagram.com/eligoffa
twitter.com/EliGoffa
www.youtube.com/channel/UCMJpXjHZNob-k0gEILA0NYg
open.spotify.com/artist/15x8hVfDc7StFbIcqpZXBM
itunes.apple.com/us/artist/eli-goffa/id1124754520
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,