Home
  • Home
  • Rabo ClubSupport is van start! Steun Radio501 met jouw stem

Rabo ClubSupport is van start! Steun Radio501 met jouw stem

5 oktober 2020 ClubSupport Rabobank


Steun Radio501! Breng je stem uit! Stem op Radio501! Met meer stemmen, ontvangt Radio501 ook meer geld van RaboBank!
Rabo ClubSupport ook voor Radio501

Radio501 is een stichting zonder winstoogmerk en heeft een team met alleen vrijwilligers. Doel van de stichting is onbekend en/of opkomend talent een podium te bieden om hun muziek voor het voetlicht te brengen. Sinds maart 2009 bieden wij een platform voor onbekend en opkomend talent. Een springplank naar regionale en landelijke bekendheid. Veel jonge muzikanten hebben hiervan al gebruik gemaakt.

Radio501 is continue op zoek naar muziek die (nog) niet te horen is op de reguliere radio. Dit wordt afgewisseld met het beste uit vijftig jaar popgeschiedenis.

Radio501 kan niet zonder uw support. Programma’s maken kost geld. Zo wordt er gebruik gemaakt van apparatuur die up-to-date moet zijn en gerepareerd of vervangen moet worden. Daarnaast zijn er de maandelijkse kosten zoals de betaling van auteursrechten aan de Buma-Stemra; huur van het pand; gas, licht, water; de uitzending via internet. Wij kunnen simpelweg niet zonder uw steun! Help de Stichting Radio501 via de Rabobank Clubsupport.

Op Radio501stemmen KLIK HIER ==>:  https://www.rabo-clubsupport.nl/west-friesland/stemmen?categorie%5BMUZIEK%5D=1&actiefin%5BHOORN-1%5D=1

https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/
LIDMAATSCHAP

Heel belangrijk om te weten:  dat alléén LEDEN van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen op Stichting Radio501 .
Een bankrekening bij de Rabobank West-Friesland is sowieso verplicht voor deze campagne, maar je moet ook (gratis) LID zijn of worden van de Coöperatie Rabobank West-Friesland.

  
Als lid van de Rabobank kun je jouw stem (Max. 2 stemmen per club) uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. De stemperiode is vanaf 5 oktober tot 25 oktober. Ook Radio501 doet mee aan deze jaarlijkse actie van de Rabobank en we zijn dolblij met jouw stem.

Hoe kan ik stemmen?
Door in te loggen in de Rabo app of op de Rabobank website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.

Mag ik ook stemmen als ik geen klant ben bij de Rabobank?
Nee, dat kan niet. Om te kunnen stemmen moet je een betaalrekening hebben en lid (gratis) zijn van de Rabobank.

Alleen leden van de Rabobank vanaf 12 jaar mogen stemmen.

Hoeveel stemmen kan ik uitbrengen?
Elk lid mag 5 stemmen uitbrengen op de verenigingen en stichtingen, waarvan er maximaal 2 op dezelfde vereniging of stichting mag worden uitgebracht.

In november van dit jaar is de finale en zijn de uitreikingen van Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Als je Radio501 een warm hart toedraagt, breng dan ook jouw stem uit via de Rabo ClubSupport en help ze op weg hun eigenzinnige programmering en het zo belangrijke platform voor nieuw talent voort te zetten. Wij zullen je enorm dankbaar zijn voor jouw support.

Met vriendelijke groet.

Het Radio 501 team

 

 

 

 

,