Home
  • Home
  • Nieuwegrond – Zeep is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Nieuwegrond – Zeep is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

4 september 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Nieuwegrond scoort deze week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

De single Zeep is door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor heeft Nieuwegrond met Zeep   de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.

 
Nieuwegrond

Nieuwegrond staat voor Nederpop met een specifieke sound die je doet denken aan de elektronische jaren 80. Synthesizers worden gemengd met gitaren en in een saus gegoten die je graag iedere dag opnieuw wilt proeven.

“Polyamorie” (2019) was het debuutalbum van de band en momenteel word er achter de schermen gewerkt aan een nieuw album.
Deze zomer brachten zij de single “Zeep” uit, dit naar aanleiding van Covid-19.

In 2018 beklom de band o.a. de podia van Pukkelpop, Zwarte Cross en tourden ze langs de Popronde.
Nieuwegrond op Instagram

Nieuwegrond op YouTube

Nieuwegrond is verkoelende, eigenzinnige Nederpop met een elektronisch jaren 80-randje. De catchy sound neemt je mee naar witte stranden en je waant je in een wereld van cabrio’s, cocktails en coupe soleil. Pakkende teksten doen denken aan Doe Maar en de muziek klinkt als de soundtrack van Miami Vice, kortom een perfecte mix die we in Nederland nog niet eerder hebben gehoord. F#ck die gure herfstregen want vanaf nu schijnt de zon weer! Kom eens ff uit die winterdip!

Bandleden
Wilco Hijink – zang
Matthijs Stronks – toetsen
Daafit – toetsen
Sietse Iedema – gitaar
Thomas Mestriner – drums


Nieuwegrond Facebook Likepage

  
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOW

 

, ,