Home
  • Home
  • Carel Brouwers – Willing, Able & Available is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Carel Brouwers – Willing, Able & Available is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

21 augustus 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Carel BrouwersCarel Brouwers (Hoornse Muzikant) scoort de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Het nieuwe album Willing, Able & Available wordt op 28 augustus officieel uitgebracht met daarbij een concert in het muziekcafé van P3 te Purmerend.
Het nieuwe album Willing, Able & Available is deze week door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor heeft Carel met de titelsong van zijn nieuwe album de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.

Bron: Brouwers Facebook Likepage
Vrijdag 28 augustus speel ik eindelijk integraal mijn nieuwe album Willing, Able & Available met mijn band op het podium van P3. De plaat zou eigenlijk dit voorjaar zijn uitgekomen, maar we weten allemaal dat alles voor iedereen anders is gelopen… Ik heb enorm veel zin in deze show en ga iets nieuws doen. Fingers crossed…

De Hoornse zanger en musicus Carel Brouwers timmert al enige tijd aan de weg. Als leadzanger van diverse bands (waaronder DOG en de David Bowie tribute-act Diamond Dogs) en vanaf 2014 als soloartiest.
Hij bracht tot nog toe drie albums uit, ‘Attic of My Mind’, ‘Loved Ones’ en, dit jaar, ‘Willing, Able & Available’.
Carel Brouwers Official Homepage

Carel Brouwers Facebook Likepage

Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,