Home
  • Home
  • The Polyframes – Lunacy is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

The Polyframes – Lunacy is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

14 augustus 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.
polyframesDe nieuwe single “Lunacy” werd deze week door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor hebben The Polyframes met hun nieuwe single “Lunacy” de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.
En dat allemaal op 14 augustus 2020, de dag van de officiële  single release.

The Polyframes is een psychedelische en progressieve rockband die een theatraal en onverwacht geluid biedt. Met inspiratie uit David Bowie, Radiohead en Queen zijn catchy melodielijnen en intense contrasten karakteristiek voor de unieke songs.
.
Het geluid van The Polyframes is een niet in één regel, passage of boekwerk samen te vatten, wat ook de naam verklaart. De muziek laat je al snel denken aan psychedelische en progressieve rock, waarbij de band een theatraal en onverwacht geluid biedt. De sound bevat inspiratie uit Bowie, Radiohead en The Beatles, waarbij catchy melodielijnen en intense contrasten karakteristiek zijn voor de unieke songs.
Het brede scala aan genres is te danken aan de uiteenlopende muzikale geschiedenis van leadzanger en gitarist Rhythm Haakman (Herman Brood Academie, The Titanium White). In de band wordt hij ondersteund door zangeres en toetseniste Megan Roele (Frank Sanders Akademie), drummer Jos van Tol (Jacco Gardner), leadgitarist Jesper Huisman en bassist Boris Kalshoven.Artist: The Polyframes
Genre: Psychedelic Poprock
Track Title: Lunacy
Track length:` 3:07
Release Date: August 14th 2020

The Polyframes Facebook Likepage

Instagram:
https://www.instagram.com/thepolyframes/
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/38wqUmRiJ2ENj1Lnubx7Oo?si=1NQkv5WUSUCYJ2Ygqj0JdwListen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW


, ,