Home
  • Home
  • Laura Kits -’81 Chevy is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Laura Kits -’81 Chevy is de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

19 februari 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Laura Kits -’81 Chevy
Laura KitsDe Nederlandse artieste Laura Kits heeft enkele dagen geleden de tweede single van haar aanstaande album “Holy Fountain Water” uitgebracht. De titel van de single is “’81 Chevy” en de videoclip roept herinneringen op aan een bekende road movie uit de jaren ’90…
Haar nieuwe single ’81 Chevy werd door de redactie van de PVJH enthousiast ontvangen en daardoor is Laura Kits met haar nieuwe single ’81 Chevy de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH) notering van deze week.

Laura Kits

Laura Kits (geboren 1989) komt uit Amsterdam en maakt al diverse jaren mooie countrypop. Haar stijl is o.a. geïnspireerd door  countrysterren als Miranda Lambert en Carrie Underwood.
Laura laat zich niet in één categorie vangen. Als je haar eerdere songs beluisterd, merk je dat haar songs soms met een vette countrystijl worden gebracht en een andere keer is het laagje country weer flinterdun.

 

Laura Kits

Copyrights: Peter Putters


Holy Fountain Water

Haar nieuwe album “Holy Fountain Water” is de opvolger van het in 2017 verschenen album met de titel “Skipper Canyon Road”. Dit eerste album bevat zeven tracks en hierdoor zit het tussen een volwaardig studioalbum en EP in, maar de kwaliteit ervan staat buiten kijf. Het bevat op enkele songs meer klassieke invloeden en instrumenten, maar het is zeker een luistersessie waard.

“Holy Fountain Water” wordt in ieder geval een volwaardig album. Twaalf toegankelijke en originele tracks waarmee Laura ons meeneemt langs dansbare rock, gevoelige ballads en popsongs met een hoog meezing gehalte.

De productie en arrangementen passen in de traditie van de (klassieke) countrypop, maar zijn voorzien van subtiele twists. In de songteksten combineert ze poëzie, humor en oprechtheid op een bijzondere manier.

De release van het nieuwe album staat gepland op voor vrijdag 27 maart 2020.
Maar voordat het zo ver is heeft Laura eerst een week lang de PlaatVoorJeHoofd notering met ’81 Chevy’.

 


Meer informatie Albumreleaseshow Laura Kits
Zondag 29 maart, 2020
Cinetol, Tolstraat 182, 1074 VM Amsterdam
Aanvang: 20.00 hrs
Toegangsprijs: 9 euro
Kaartverkoop: https://amsterdamalternative.nl/tickets/9088
Laura Kits Official Homepage
Laura Kits Facebook Like Page
Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW

 

, ,