Home
  • Home
  • Secret Rendezvous – ‘Your Love’ Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Secret Rendezvous – ‘Your Love’ Radio501 PlaatVoorJeHoofd

19 januari 2020 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je de hele week ieder uur tussen HH:25u en HH:35u in de Non-Stop programmering.Secret RendezvousSecret Rendezvous heeft al diverse keren in de studio van Radio501 gespeeld. Secret Rendezvous is een duo en bestaat uit singer/songwriter Sietske Morsch en gitarist/producer Remi Lauw. Je kunt hen zien als muzikale vrienden van Radio501.
Natuurlijk zijn we hen niet vergeten en Radio501 en ook de redactie van de PlaatVoorJeHoofd (PVJH) bleef hen muzikaal volgen.
Hun nieuwe single Your Love werd door de redactie van de PVJH positief ontvangen en daardoor is Secret Rendezvous met hun nieuwe single Your Love de nieuwe PlaatVoorJeHoofd notering van deze week.

 
Biografie

Het Amsterdamse duo Secret Rendezvous bestaat uit singer / songwriter Sietske Morsch en producer / gitarist Remi Lauw.

Terwijl hun invloeden variëren van Prince tot The Weeknd en Janet Jackson tot Frank Ocean, noemen ze hun geluid Indie R&B.

Tot nu toe hebben ze steun gekregen van Pharrell Williams op Beats 1, Jamz Supernova op BBC 1Xtra, MTV, 3FM en NPO Radio 2 en hebben ze tours gedaan in Nederland, het VK, België en Frankrijk.

In september 2017 brachten ze hun 2e album “For Real” uit, dat meer dan 1 miljoen streams heeft bereikt.
In 2018 waren hun songs “What About Us” en “Better Than She Can” te horen in het tv programma Love Island Australia.
Love Island Australia is een Australische dating-realityshow gebaseerd op de Britse serie Love Island. De serie wordt gepresenteerd door Sophie Monk en verteld door Eoghan McDermott. De serie werd uitgezonden op 9Go! en 9Now op 27 mei 2018.

In de lente en zomer van 2018 tourden ze door Europa en speelden ze op festivals zoals The Great Escape Festival, Mundial en Delft Jazz.

In 2019 tekenden ze een platencontract bij Boogie Angst en op 1 november bracht Secret Rendezvous hun nieuwe single Back In The Day uit.
En nu Your Love, dat deze hele week te horen is op Radio501 als de ‘Radio501 PlaatVoorJeHoofd’

  
Secret Rendezvous Official Homepage

Secret Rendezvous op Facebook

Listen to Radio501 with the free Flex Radio App

If you still doesn’t like our Flex Dynamic Radio app, drop us a mail (info AT flexdynamicradio.com). You will receive a personal answer.

Download the app below
Download Flexradio NOWDownload Flexradio NOW
, ,