Home
  • Home
  • Judy Blank – Oh Honey – Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Judy Blank – Oh Honey – Radio501 PlaatVoorJeHoofd

4 november 2019 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je ieder uur in de Non-Stop programmering. —- Judy Blank speelt op vrijdag, 22 November 2019 van 15:00-16:00u in de Hoornse Platenspeciaalzaak Uptown Records Hoorn en 20:30-23:59u treedt zij samen met Pieternel en Band op in Manifesto HoornOp 1 november werd de EP Morning After van Judy Blank uitgebracht en van deze EP heeft het PVJH Team “Oh Honey” gekozen als nieuwe PlaatVoorJeHoofd (PVJH).

Judy BlankAlbum (EP) Morning After
Releasedatum 1 november 2019

De uit Utrecht afkomstige singer-songwriter Judy Blank (1995) is bekend geworden door haar deelname, in 2013, aan het tweede TV seizoen van de beste singer-songwriter van Nederland.
Ze bereikt de finale en wordt tweede achter winnaar Michael Prins.
In datzelfde jaar treedt ze ook op tijdens het North Sea Jazz Festival in Rotterdam.
In 2014 brengt ze haar debuutalbum “When The Storm Hits” uit en speelt ze op diverse festivals, waaronder Lowlands en in 2015 op Pinkpop.

Geïnspireerd door haar reizen naar de Verenigde staten verandert Blank enigszins van stijl.
In september 2018 verschijnt haar album “Morning Sun”. Dit is een folkalbum geworden en is opgenomen in de “Southern Ground Studios” in Nashville o.l.v. producer Chris Taylor.
Judy BlankDe carriëre van Judy Blank komt hierna in een stroomversnelling en zo speelt ze op “Noorderslag” in Groningen en in Austin, Texas op het grote festival SXSW **.

Op 1 november j.l. verscheen de EP “Morning After”. Deze EP is ook, net als “Morning Sun”, opgenomen in de “Southern Ground Studios” in Nashville.
De officiële live release zal op 6 november a.s. plaatsvinden in het Utrechtse poppodium EKKO.

“Morning After” bevat zes tracks. Het openingsnummer “Goldmine” is uitgebracht als de nieuwe single.
Goldmine is een lekker rockend numme maar het Radio501 PVJH Team heeft toch haar eigen keuze gemaakt en daardoor is nu voor de hele week “Oh Honey” gekozen als nieuwe PlaatVoorJeHoofd (PVJH).

**) South by Southwest (afgekort tot SXSW) is een festival dat sinds 1987 jaarlijks in de lente wordt gehouden in Austin (Texas) in de Verenigde Staten.
In de beginjaren kende SXSW uitsluitend muzikale optredens. Het festival bestaat sinds 1994 uit drie delen, waarvan een deel over interactieve media, een deel over film en een deel over muziek, waarbij het zwaartepunt vooral ligt op onafhankelijke muziek.
Er treden jaarlijks ongeveer 1500 bands/artiesten op.

Judy Blank Official Homepage

Judy Blank Facebook Like Page

 

Zij speelt op vrijdag, 22 November 2019 van 15:00-16:00u in de Hoornse Platenspeciaalzaak Uptown Records Hoorn en 22 november 20:30-23:59u treedt zij samen met Pieternel en Band op in Manifesto Hoorn


, ,