Home
  • Home
  • ST. LOUIS SLIM op zondag 26 mei in Radio501 Blues on Sunday LIVE

ST. LOUIS SLIM op zondag 26 mei in Radio501 Blues on Sunday LIVE

23 mei 2019 Blues on Sunday


St. Louis Slim – Foto: Dime Spijkerman


Ben je er klaar voor?

Zondag is het dan eindelijk zo ver: St. Louis Slim komt naar ons gezellige “Radio501 Blues Café” voor het programma Radio501 Blues on Sunday LIVE!
Natuurlijk is deze laatste Blues on Sunday van dit 4de seizoen weer in Cultuurpodium Manifesto-Hoorn, Holenweg 14C Hoorn.
Voor de mensen die van buiten Hoorn komen: Volg bij Hoorn de borden “Waterhoorn”. Dan kom je bij een groot gratis parkeerterrein met links het zwembad De Waterhoorn en rechts Manifesto.

St. Louis Slim speelt zondag 26 mei in Radio501 Blues on Sunday op het podium van Manifesto in Hoorn. Radio501.nl maakt hiervan een radio-opname. De zaal is om 14.30 uur open. Tickets kosten 7 euro (exclusief fee) in de voorverkoop en 7,50 euro aan de deur aan de Holenweg 14c. 
Voorverkoop (winkel + online)

 

 

St. Louis Slim viert dit jaar haar 10 jarig jubileum en bestaat uit een vijftal ervaren muzikanten, die in de Nederlandse blueswereld de sporen ruimschoots hebben verdiend. Het repertoire laat zich omschrijven als Chicago Blues. De naam van de band heeft dus geen link met de St Louis Blues, maar komt van een song van Seasick Steve, over St. Louis Slim, een hobo die, op het rangeerterrein van Bensenville – Chicago, een been verliest tijdens het illegaal meeliften op de trein.

Tijdens deze laatste Blues on Sunday van dit seizoen hoor je blues van eigen bodem, beïnvloed door grote namen in de blueswereld als Muddy Waters, Little Walter, John Lee Hooker en Koko Taylor. De band speelt diverse covers en natuurlijk wordt er vooral eigen werk ten gehore gebracht.

In maart 2015 is de tweede CD ‘Desolated Track’ uitgebracht, die goed werd ontvangen door vaderlandse blueskenners. Later dit jaar wordt hun nieuwe cd verwacht.

Bezoekers van deze Radio501 website maken kans op twee gratis entreekaarten voor dit optreden aanstaande zondag bij Manifesto. Wie hier kans op wil maken, moet vóór vrijdag 24 mei 24.00u, een e-mail sturen naar blues@radio501.nl met daarin zijn contactgegevens.
Uit de inzendingen trekt Radio501 de winnaar.

 

Ik hoop jullie allemaal weer te verwelkomen,
Rogier van Diesfeldt (host Radio501 Blues on Sunday LIVE)

Radio501 Blues on Sunday Live in Manifesto-Hoorn wordt mede mogelijk gemaakt door Ik Hou Van Hoorn 

 

, , ,