Home
  • Home
  • Jules – Silence is deze week De Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Jules – Silence is deze week De Radio501 PlaatVoorJeHoofd

3 mei 2019 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uurJules OttoIn een nieuwe bezetting keert Jules’ Mescaline dit  jaar terug onder de nieuwe naam Jules. Onder deze bandnaam brengt Jules Otto de single Silence uit. Deze single is deze week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

In 2007 richtte frontman Jules Otto de band Jules’ Mescaline op. Zeven jaar na de release van het laatste album Pure keert de band terug met een nieuw album, én een nieuwe bezetting. De eerste single Going Places verscheen vorig jaar al, en schopte het tot Plaat voor je Hoofd. Nu in 2019 is er een nieuwe single van Jules met de titel Silence en dat is deze hele week de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)
In de loop van 2019 wordt het complete album verwacht.

 

 

 

 

De Band Jules

 

 
Jules Facebook Likepage

Jules Official Homepage

Bandfoto door: Jeroen Otto Fotografie

, , , ,