Home
  • Home
  • Hey Girl van Marianne Ligthart is deze hele week Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Hey Girl van Marianne Ligthart is deze hele week Radio501 PlaatVoorJeHoofd

14 februari 2019 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uurMarianne Ligthart bracht in januari 2019 een nieuw album uit met de titel: Black Tea & Whiskey. Op dit album vind je “Hey Girl” dat binnenkort uitkomt als 2de single van dit album.
Maar voor het zover is, is deze hele week “Hey Girl” de nieuwe Radio501 PlaatVoorJeHoofd PVJH.

 

Marianne LigthartMarianne Ligthart wordt vaak vergeleken met muzikanten als Ilse DeLange, Alison Krauss en Dolly Parton.
Die vergelijking is natuurlijk leuk, maar een kloon is zij niet. Als singer-songwriter weet zij zelf heel goed hoe ze een eigen repertoire moet opbouwen en heeft zij een eigen stemgeluid.
Haar liedjes zijn puur en open, waar het ene liedje jou wilt laten dansen, laat het andere liedje jou wegdromen en weer een ander liedje raakt je diep! Het is in haar repertoire allemaal te vinden.

Een paar jaar geleden begon Marianne als singer-singwriter en kocht ze haar gitaar. Dit jaar was zij zover en bracht ze haar eigen debuutalbum uit. Een album met Engelstalige liedjes die pakkend en realistisch zijn. “Fris, authentiek en eerlijk”, was het commentaar vanuit Los Angeles USA, waar haar album gemasterd is.

Wat ze met haar muziek wil? Mensen het verhaal achter de liedjes vertellen door al spelend het publiek mee te nemen in dat verhaal, alsof je een mooi boek leest waarmee je je eigen verbeelding de vrije loop laat.
In januari 2019 heeft Marianne Ligthart haar eerste album uitgebracht met de titel Black Tea & Whiskey. Dit album is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten en is beschikbaar op CD & Vinyl.

Marianne Ligthart Official Homepage

Marianne Ligthart op Facebook, ,