Home
  • Home
  • Mojo Hand komt op 27 januari in Blues on Sunday LIVE

Mojo Hand komt op 27 januari in Blues on Sunday LIVE

18 januari 2019 Blues on Sunday


Het vierde seizoen van Radio501 Blues on Sunday Live startte op 21 oktober 2018. Nu nog 5 te gaan! Locatie Cultuurpodium Manifesto Hoorn, Holenweg 14c 1624 PB Hoorn (NH)Radio501 Blues on Sunday LIVEEindelijk was het dan zover. Op 21 oktober 2018 startten we met een nieuw seizoen van Radio501 Blues on Sunday LIVE. We hebben Johnny Feelgood en The Muddy Waters Tribute Band al op het podium gehad. We gaan weer gebruik maken van Cultuurpodium Manifesto in Hoorn en de grote zaal toveren we weer om als Bluescafé  en het ziet er nog mooier uit dan vorig seizoen.
Het café wordt mooi aangekleed en er zullen voldoende zitplaatsen zijn.
De bands zorgen dan voor de muziek en ik hoop dat jullie, als bluesliefhebbers, dan weer komen om een geweldige sfeer te creëren. Wij verzorgen de snacks bij de “bluesborrel”The Muddy Waters Tribute Band in Radio501 Blues on SundayDe eerste bands zijn al geweest.
Op 21 oktober hadden we de band Johnny Feelgood met speciale gast de blueslegende Oscar Benton.
Op 25 november hadden we The Muddy Waters Tribute Band.
Op 27 januari komt Mojo Hand en dat is een band uit het zuiden van het land.

 

 

Ik hou van HoornIk hoop jullie allemaal weer te verwelkomen op 27 januari,
Rogier van Diesfeldt (host Radio501 Blues on Sunday LIVE)

 

 

 

.
MOJO HAND 

Blues band MOJO HAND is een fantastische Nederlandse bluesband spelend met plezier, energie en passie.

Mojo Hand LogoMOJO HAND laat je “The Blues Experience” voelen!

De vier ervaren muzikanten spelen een mix van zelf geschreven en bestaande blues nummers, alles met het MOJO HAND gevoel in verschillende bluesstijlen. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritme sectie, een grommend Hammondgeluid, bezielde en scherpe gitaarsolo’s, schreeuwende bluesharplicks en twee rauwe emotionele stemmen garanderen een onvergetelijke ervaring.

Mojo Hand Facebook Like Page
.


, ,