Home
  • Home
  • Alain Clark – Sunday Afternoon deze hele week Radio501 PlaatVoorJeHoofd

Alain Clark – Sunday Afternoon deze hele week Radio501 PlaatVoorJeHoofd

18 januari 2019 PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uurWe moesten er even op wachten maar Alain Clark heeft gelukkig weer tijd vrij voor nieuwe muziek. En de eerste single beloofd al veel goeds.
Dit voorjaar brengt hij een nieuw album uit met de titel Sunday Afternoon en de gelijknamige eerste single is inmiddels uitgebracht en hebben wij met het redactieteam van Radio501 verkozen tot PlaatVoorJeHoofd.
Sunday Afternoon is een song om kippenvel van te krijgen. Alain neemt de tijd om iets te vertellen, waardoor het persoonlijk wordt en vertelt dat hij weer even ouderwets wil communiceren.

De inspiratie voor dit nummer kreeg Alain Clark van de communicatie per “digitaal apparaat”. Hij zag de laatste tijd dat het merendeel van de conversaties tegenwoordig niet meer face-to-face plaatsvinden, maar door schermpjes en computers.
Op kinderfeestjes zag hij kinderen niet meer met elkaar spelen, maar met iPads en smartphones zitten. En dat heeft tot dit nummer geleid.
Het is natuurlijk hartstikke mooi dat we deze nieuwe technieken met iPads en smartphones allemaal hebben, maar Alain vindt de echte “ouderwetse” conversaties wel heel erg belangrijk.

Verder heeft “Sunday Afternoon” weinig uitleg nodig. Je zit namelijk gelijk in de goede sfeer als je dit nummer hoort.

 
Alain Clark Live

Op 25 januari a.s. staat Alain Clark voor de eerste keer in zijn carrière met een avondvullend concert in het Theater Carré Amsterdam.
Tijdens deze show zullen ook liedjes van het nieuwe album te horen zijn.
Omdat er voor het concert geen kaarten meer beschikbaar zijn, zal Alain Clark met dezelfde show ook te zien zijn in Tivoli Vredenburg Utrecht, Het Muziekgebouw in Eindhoven en De Oosterpoort in Groningen.
Als je erbij wilt zijn, zul je snel achter de kaarten aan moeten gaan, want de verkoop gaat in een razend tempo.

Luister op Radio501 naar Alain Clark met Sunday Afternoon! Hij is deze hele week de Radio501 PlaatVoorJeHoofd

 

Alain Clark’s Official Homepage, ,