Home
  • Home
  • Onder Ons van Bazart en Eefje de Visser is Plaat voor je Hoofd

Onder Ons van Bazart en Eefje de Visser is Plaat voor je Hoofd

2 oktober 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Vorige week verscheen eindelijk het langverwachte tweede album van de Vlaamse band Bazart. Op het album staat ook een liedje met de Nederlandse singer-songwriter Eefje de Visser. De track heet Onder Ons, en is deze hele week onze Plaat voor je Hoofd.

Nog voor de komst van Echo, het debuutalbum van Bazart, was de buit eigenlijk al binnen. De band is een begrip in thuisland België. Daar scoorden ze hits met Goud en Tunnels, en wisten ze in in één dag twee keer de Lotto Arena uit te verkopen. Een zaal die qua capaciteit vergelijkbaar is met onze AFAS Live.

Een tweede album uitbrengen is vaak lastig voor een band of artiest. Want hoge verwachtingen door de debuutplaat, en zie die maar eens te overtreffen. Bij Bazart lag dat anders. De band maakte in 2015 al een droomstart met de debuut ep, waardoor de echte prestatiedruk juist op het eerste album lag.

Het nieuwe album is opgenomen in Londen, Brussel en Antwerpen. Op de plaat staat ook een samenwerking met Eefje de Visser. Deze Nederlandse zangeres werd door Bazart al eens aangewezen als inspiratiebron, en is dus geen vreemde keuze. De track heet Onder Ons, en is deze hele week onze Plaat voor je Hoofd!Je hoort Onder Ons van Bazart en Eefje de Visser deze week extra vaak voorbijkomen op Radio 501. We draaien ‘m elk uur in de non-stop en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

The Chainsmokers ft. Kelsea Ballerini – This Feeling

Mike Posner – Song About You

Logue – A Situation

bülow – Two Punks In Love

Triona – Won’t Go Down


, , ,