Home
  • Home
  • Winnen: kaarten voor Jules’ Mescaline in Manifesto Hoorn!

Winnen: kaarten voor Jules’ Mescaline in Manifesto Hoorn!

28 september 2018 Winnen


Met een nieuwe bezetting en een tweede album in aantocht keert Jules’ Mescaline 20 oktober terug naar Manifesto. En wij hebben kaarten! Hebben? Lees dan even verder.

In 2007 richtte frontman Jules Otto de band Jules’ Mescaline op. Zeven jaar na de release van het laatste album Pure keert de band terug met een nieuw album, én een nieuwe bezetting. De eerste single Going Places verscheen vorig jaar al, en schopte het tot Plaat voor je Hoofd. In de loop van 2019 wordt het hele album verwacht.

Met een volledig nieuwe bezetting stond de band dit jaar al op de Hoornse Stadsfeesten. In oktober volgt een concert in Manifesto Hoorn. Uiteraard is Radio 501 erbij. En jij kunt er ook bij zijn! We geven deze hele week kaarten weg voor de show van 20 oktober. Je maakt kans op twee plekken op de gastenlijst, met daarnaast een heuse meet & greet met de band. Als klap op de vuurpijl biedt de band je nog een drankje aan, en ontvang je een downloadcode voor de nieuwe ep die binnenkort uitkomt.

Klinkt dat verleidelijk? Zet de radio vanaf maandag dan wat harder. We geven namelijk de hele week kaarten weg op Radio 501. Het enige wat je hoeft te doen is even een berichtje sturen naar Radio 501. Gebruik de Radio 501 appradio501.nl/live, 06-57437512 op Whatsapp, of #Radio501 op Twitter. Ook een filmpje op Snapchat is mogelijk, via het account radio501. Bericht de studio, en wie weet zien we jou de twintigste!

Ook hier op de website mogen we een setje weggeven. Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken. Winnaars krijgen uiterlijk 18 oktober bericht.


, , , , , , ,