Home
  • Home
  • Summer Is a Curse van The Faim is deze week Plaat voor je Hoofd

Summer Is a Curse van The Faim is deze week Plaat voor je Hoofd

24 september 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Fans van bands als Panic! At The Disco en Fall Out Boy gaan een fijne week tegemoet. Deze week hebben we namelijk een Plaat voor je Hoofd die perfect in dat straatje past. The Faim is een punkrockbandje uit Australië, en hun nieuwe single Summer Is a Curse is deze week onze Plaat voor je Hoofd.

Hou je van bands als Panic! At The Disco, Fall Out Boy en Paramore? Lees dan even verder! Want hoogstwaarschijnlijk ga je dit dan ook tof vinden. The Faim is een vierkoppig punkrockbandje uit Perth, Australië. Misschien heb je ze onbewust gespot in de Coca-Cola commercial van afgelopen zomer. Daarin hoorde je namelijk hun cover van One Way Or Another van Blondie.Hun eerste grote succes kwam echter via Instagram. Daar plaatste John Feldmann, producer van onder andere Blink-182, Panic! At The Disco en Neon Trees, een oproep voor bands met tourervaring. Hoewel ze dat nog niet echt hadden stuurden ze toch wat demo’s. En Feldmann was wel geïnteresseerd.

7 september verscheen de debuut ep Summer Is a Curse. De titeltrack en tevens nieuwe single is een fijne uptempo poprock plaat. De track is deze hele week onze Plaat voor je Hoofd op Radio 501.Je hoort Summer Is a Curse van The Faim deze week extra vaak voorbijkomen op Radio 501. We draaien ‘m elk uur in de non-stop en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Mumford & Sons – Guiding Light

Jett Rebel – Perfect Lady

Satellite Stories – Cut Out The Lights

All Tvvins – Hell of a Party

Youth Club – Our love
Volg onze Spotify playlist, en blijf op de hoogte van alle nieuwe muziek die voorbij komt op Radio 501!


, ,