Home
  • Home
  • Give Me The Reason van Sam Bosman is Plaat voor je Hoofd

Give Me The Reason van Sam Bosman is Plaat voor je Hoofd

16 september 2018 Plaat Voor Je Hoofd


We hebben nieuwe muziek voor je, van Sam Bosman. De beste man is deze hele week onze Plaat voor je Hoofd, met zijn debuutsingle Give Me The Reason.

Een paar weken geleden werden wij aangenaam verrast met een nieuw liedje van ene Sam Bosman. Na enige research bleek de beste man uit België te komen. Verder is er eigenlijk bijzonder weinig bekend over deze singer-songwriter. Zijn Facebookpagina toont alleen zijn e-mailadres. Toch heeft zijn debuutsingle Give Me The Reason in drie weken al bijna 30.000 streams binnengehaald. Niet slecht.

We hopen snel meer te horen van deze Sam Bosman. Wij zijn in ieder geval fan van zijn eerste track. Daarom roepen we Give Me The Reason deze hele week uit tot onze Plaat voor je Hoofd.Je hoort Give Me The Reason van Sam Bosman deze week extra vaak voorbijkomen op Radio 501. We draaien ‘m elk uur in de non-stop en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Lukas Graham – Love Someone

The Ting Tings – Blacklight

Tom Walker – Angels

Ruel – Younger

Eckhardt And The House – Put Me In A CapeWist je trouwens dat we alle ex- Platen voor je Hoofd bundelen in een Spotifyplaylist? Check de lijst hier!

, , ,