Home
  • Home
  • 20 oktober in Manifesto Hoorn: Jules’ Mescaline

20 oktober in Manifesto Hoorn: Jules’ Mescaline

16 september 2018 Concert tips


In een nieuwe bezetting keert Jules’ Mescaline dit jaar terug naar Manifesto Hoorn. En wel op 20 oktober. Zien we je daar?

In 2007 richtte frontman Jules Otto de band Jules’ Mescaline op. Zeven jaar na de release van het laatste album Pure keert de band terug met een nieuw album, én een nieuwe bezetting. De eerste single Going Places verscheen vorig jaar al, en schopte het tot Plaat voor je Hoofd. In de loop van 2019 wordt het hele album verwacht.

Met een volledig nieuwe bezetting stond de band dit jaar al op de Hoornse Stadsfeesten. In oktober volgt een concert in Manifesto Hoorn. Uiteraard is Radio 501 erbij. Zien we je daar? Check voor tickets en info manifesto.nl.Psst! Liever kaarten winnen? Hou dan de website in de gaten!

, , , , , , ,