Home
  • Home
  • Optical Illusion van Moondaze is Plaat voor je Hoofd

Optical Illusion van Moondaze is Plaat voor je Hoofd

31 augustus 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Na een welverdiende vakantie zijn alle Radio 501 dj’s sinds deze week weer terug van vakantie. Hoog tijd dus, om weer een nieuwe Plaat voor je Hoofd uit te kiezen! De keuze is gevallen op de debuutsingle Optical Illusion van Moondaze. De kersverse track staat deze hele week centraal op Radio 501!

Moondaze is een vierkoppig bluesrockbandje uit Noord-Holland. Voorheen was de band bekend onder de naam Uncle Jimmy, maar deze naam paste naar eigen zeggen niet meer bij de band. Daarom gaat de band sinds deze maand verder als Moondaze. Onder deze naam brachten ze ook gelijk een nieuwe single uit, en staat er een tour gepland door Nederland, Duitsland en Luxemburg.
De naam Uncle Jimmy paste niet meer bij ons als band, en mensen kregen de verkeerde verwachtingen bij deze naam. Wij waren klaar voor een nieuw avontuur. 

Onder de oude naam won de band in 2015 de eerste editie van ‘The Battle Of The Bands’, en scoorden ze air-play bij verschillende radiostations. Wij zijn fan van dit viertal, en bovendien reuze benieuwd wat de toekomst gaat brengen voor deze jonge groep muzikanten.Je hoort Optical Illusion van Moondaze deze week extra vaak voorbijkomen op Radio 501. We draaien ‘m elk uur in de non-stop en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Twenty One Pilots – My Blood

San Holo ft. Bipolar Sunshine – brighter days

Namika – Je ne parle pas français

NF – If You Want Love

S10 – FunX Hitje


, ,