Home
  • Home
  • Radio 501 maakt kans op een Online Radio Award!

Radio 501 maakt kans op een Online Radio Award!

22 juni 2018 Radio501 Nieuws


Dit jaar is er voor het eerst een prijs voor online radiostations en podcast: de Online Radio Awards. En dat vinden wij, als internetradiostation, natuurlijk super tof. Wat we nog toffer vinden, is dat we zelf ook in de prijzen kunnen vallen! Hebben we wel een kléin beetje hulp voor nodig. Van jou. Help je mee?

Dit jaar is er voor het eerst een prijs voor online radiostations en podcast: de Online Radio Awards. En dat vinden wij, als internetradiostation, natuurlijk super tof. Wat we nog toffer vinden, is dat we zelf ook in de prijzen kunnen vallen! Hebben we wel een kléin beetje hulp voor nodig. Van jou. Help je mee? Via de website van de Online Radio Awards kun je stemmen op Radio 501, als jouw favoriete radiostation.  Aan de hand van het aantal binnengekomen stemmen zal een vakjury de genomineerden uitkiezen. Stemmen kan via onderstaande link. Na het invullen van je gegevens kies je ‘Radio 501’ onder het kopje Favoriete Online Radio Station.

Klik hier om te stemmen!


Online Radio Awards 2018

Het radiolandschap is volop in beweging! Zo is het online radio luisteren sterk in populariteit gestegen, komen er steeds meer ‘internet only’ stations en groeit het aantal podcastluisteraars dagelijks.

De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl starten daarom dit jaar met uitreiking van de Online Radio Awards. Met dit initiatief worden er voor het eerst in de Nederlands radiogeschiedenis prijzen uitgereikt voor ‘internet only’ radiomakers en podcasters.

De Online Radio Awards worden voortaan jaarlijks uitgereikt aan de meest opvallende online radio makers. Er worden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën:

– Beste online radiostation
– Beste podcast
– Beste online presentator/presentatrice
– Beste online radio ambassadeur

Het publiek kan zelf stemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. Aan de hand van het aantal stemmen zal een deskundige jury de genomineerden bekend maken.  De vakprijs voor ‘beste online radio ambassadeur’ wordt door de jury bepaald.

De jury van de Online Radio Awards 2018 bestaat uit:
> Pierre Papa (Radiocoach)
> Richard Otto (Tens Media/ uitgever van Spreekbuis.nl)
> Peter Contant (Max Magazine/ GOOISCH…als lifestyle/ voorzitter v-OR)
> Isabelle Brinkman (Stationvoice RTL/ voormalig dj/vj 3FM en TMF)
> Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40 en mediaondernemer)

Op dinsdag 4 september om 17:00 uur  worden de winnaars van de Online Radio Awards bekend gemaakt in de Mediastad Hilversum.

(Bron: Online Radio Awards 2018)

, ,