Home
  • Home
  • Mondays van Glock ’45 is deze week Plaat voor je Hoofd

Mondays van Glock ’45 is deze week Plaat voor je Hoofd

21 juni 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Wat krijg je als je vier Hoornse muzikanten bij elkaar zet? Dan krijg je Glock ’45! Afgelopen zondag bracht de band haar debuut ep Mondays uit, met een releaseparty op de Hoornse Stadsfeesten. We mochten de heren gelijk verassen, want de titeltrack is Plaat voor je Hoofd!

Wat krijg je als je vier Hoornse muzikanten bij elkaar zet? Dan krijg je Glock ’45! De bezetting bestaat uit Pieter Tensen, Mike van Harskamp, Jesper Huisman en Ernst van Dusseldorp. Stuk voor stuk actief of actief geweest in verschillende bandjes uit de Hoornse muziekscene. Afgelopen zondag bracht de band haar debuut ep Mondays uit, met een releaseparty op de Hoornse Stadsfeesten. Toevallig waren wij daar ook in de buurt, en konden we de heren gelijk even de radiostudio in trekken om ze het leuke nieuws te vertellen. Want Mondays, de titeltrack van de kersverse ep is de hele week onze Radio 501 Plaat voor je Hoofd!Je hoort Mondays van Glock ’45 deze week extra vaak: elk uur in de non-stop uren en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Wulf – Switching Gears

Sylvia Aimee – Stories

Triona – Sound of a Heart Breaking


, ,