Home
  • Home
  • Friendly Fire van David Benjamin is deze week Plaat voor je Hoofd

Friendly Fire van David Benjamin is deze week Plaat voor je Hoofd

10 juni 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Ken je David Benjamin nog? In 2014 verwierf hij bekendheid met zijn deelname aan De Beste Singer-songwriter van Nederland. Vorige maand verscheen zijn vierde ep The Progress. Hierop staat ook de track Friendly Fire, die we deze week uitroepen tot Radio 501 Plaat voor je Hoofd.

Ken je David Benjamin nog? Deze Amsterdamse singer-songwriter verwierf in 2014 bekendheid met zijn deelname aan De Beste Singer-songwriter van Nederland. Winnen deed hij niet, maar het televisieprogramma vormde wel een springplank voor de rest van zijn carrière. Zijn single Can’t Get My Head Around Loving You werd erg goed opgepakt, en haalde onze playlist. Ook de single Friends ging lekker, met maar liefst 9,8 miljoen plays op Spotify.  Zijn grootste succes kwam eind vorig jaar, toen de Belgische Lost Frequencies en Nederlandse Zonderling een enorme hit scoorde met een remix van zijn track ‘Crazy’.Het wachten is nu nog even op een debuutalbum. Wanneer die komt is vooralsnog niet bekend. Wel verraste David ons vorige maand met een nieuwe ep: The Progress. Op deze vierde ep staat onder andere de track Friendly Fire, en dat is deze week onze Radio 501 Plaat voor je Hoofd!Je hoort Friendly Fire van David Benjamin deze week extra vaak: elk uur in de non-stop uren en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Kraantje Pappie ft. Joshua Nolet – Liefde In De Lucht

Tove Lo ft. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant & ALMA – bitches

Au/Ra ft. CamelPhat – Panic Room

Backgammon – Other Side Of Town

bülow ft. Duckwrth – SAD AND BORED
Check onze volledige playlist ook op Spotify:


, ,