Home
  • Home
  • Nevermind van Dennis Lloyd is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Nevermind van Dennis Lloyd is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

28 mei 2018 Plaat Voor Je Hoofd


Zwoele deephouse beats van Dennis Lloyd! Zijn laatste single Nevermind is deze week de nieuwe Plaat voor je Hoofd op Radio 501.

Dennis Lloyd is er eentje om in de gaten te houden! Lloyd is een singer-songwriter, maar bepaald geen doorsnee singer-songwriter met slechts een gitaar op zak. Hij zingt over deephouse beats die hij ook allemaal zelf produceert. Dennis Lloyd is geboren in Tel Aviv, maar verhuisde op zijn 21e naar Bangkok om zich daar te concentreren op zijn muziek. Daar schreef hij onder andere de track Nevermind, zijn laatste single die vorig jaar uitkwam. Deze track groeit in Duitsland en Italië al uit tot een aardige hit. Wij roepen hem deze week uit tot onze nieuwe Plaat voor je Hoofd!Je hoort Nevermind van Dennis Lloyd deze week extra vaak: elk uur in de non-stop uren en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Panic! At The Disco – High Hopes

LSD – Genius (Labrinth, Sia & Diplo)

OIJ ft. Rochelle – Control

Disclosure ft. Fatoumata Diawara – Ultimatum

Black Honey – Bad Friends
Volg je ons al op Spotify? Daar check je verschillende playlisten, waaronder eentje waar met alle ex- Platen voor je Hoofd. Je checkt ‘m hier.

 

, ,