Home
  • Home
  • Jasper Schalks – Delicate is Plaat voor je Hoofd (Radio501 PVJH)

Jasper Schalks – Delicate is Plaat voor je Hoofd (Radio501 PVJH)

4 maart 2018 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uurJasper SchalksJasper Schalks scoort met Delicate de Radio501 Plaat voor je Hoofd (Radio501 PVJH) van deze week. Delicate is afkomstig van zijn debut EP die eind februari verscheen.
Via Lakeside Stories en Radio501 is Jasper geen vreemde meer in Hoorn

OVER JASPER SCHALKS

Jasper Schalks (1994) is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit de Kop van Noord-Holland, maar tegenwoordig woonachtig in Amsterdam. Zijn muziek is het beste te omschrijven als americana in zijn puurste vorm, vergelijkbaar met de nummers op Neil Youngs’ Harvest of Ryan Adams’ Heartbreaker.
Niet met de pretentie origineel of vernieuwend te zijn, wel om krachtige en mooie nummers te schrijven.

Sinds hij in 2013 begon met optreden met zijn eigen songs won hij drie lokale singer-songwritercontests.
Jasper SchalksHij behaalde hij in 2016 de finale van de Amsterdamse popsongcompetitie “Mooie Noten”.
In datzelfde jaar werd hij geselecteerd voor het rondreizende muziekfestival Popronde. Tijdens Popronde deed hij maar liefst 21 steden aan en deed hij in totaal  26 optredens waardoor hij op nr. 11 van de meest geboekte acts stond.

In 2016 heeft Jasper gespeeld in onder andere Paradiso, in het Vondelpark Openluchttheater en in de Melkweg.
Sinds 2017 is Jasper zowel solo als met band te boeken via For The Road Bookings. Zijn band bestaat uit violiste Mirte de Graaff, contrabassiste Madelief van Vlijmen, pedal-steel/dobro/mandolinespeler Leif de Leeuw en banjospeler Joost Abbel.
In het voorjaar van 2017 hebben Jasper & band in de MI5-studios te Hoorn hun debuut-EP opgenomen, die eind februari 2018 is verschenen.

 
https://www.jasperschalks.com/

Jasper Schalks is een singer-songwriter uit de Kop van Noord Holland, maar woont in Amsterdam. Sinds hij op zijn 15e zijn eerste cd van Bob Dylan kocht heeft stokoude folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. In 2014 won hij de Lakeside Stories singer-songwritercontest in Hoorn en de Cool en Kompleks Singer-songwritercontest in Heerhugowaard.
Behalve singer-songwriter is hij ook multi-instrumentalist: hij speelt gitaar, piano, banjo, mandoline en mondharmonica.

De prachtige debuut EP ‘These Things Shall Pass’ van Jasper Schalks is sinds 27 februari online. De singer-songwriter is na onder andere een succesvolle Popronde in 2017 nu klaar voor meer!

 
DOWNLOAD DE GRATIS RADIO501 APP! En Luister Mee!

  

.


KOM IN CONTACT MET DE DJ!
 

 

, ,