Home
  • Home
  • The Robbert Fossen Band – “Get Off On It” is in januari het “Radio501 Blues on Sunday Album van de Maand”

The Robbert Fossen Band – “Get Off On It” is in januari het “Radio501 Blues on Sunday Album van de Maand”

7 januari 2018 Blues Album vd Maand Blues on Sunday


Het album “Get Off On It” is op 30 december 2017 uitgebracht. Iedere zondagavond tussen 20.00-22.00u in Blues On Sunday hoor je in de maand januari ieder uur een track van dit album van de maand op Radio501Aan het eind van vorig  jaar verscheen het nieuwe album van The Robbert Fossen Band. En in de eerste Radio501 Blues on Sunday van 2018 konden we dit album lanceren als Radio501 Blues on Sunday Album van de Maand.

 

The Robbert Fossen (Blues) Band bestaat al sinds 2006 en heeft diverse bezettingen gekend.
De stijl en repertoire waren veelal gebaseerd op de Chicago Blues, maar de band zoekt nu veel meer de breedte op.
Zo zijn er in de Robbert Fossen Band ook soul- en gospel-invloeden te horen.

In de basis is de band 6-koppig, maar voor de live shows uitbreidbaar tot 12 man/vrouw. Ook op het nieuwe album ‘Get off on it’ is een blazerssectie te horen en zijn drie top zangeressen toegevoegd voor de backing partijen.
De band heeft eind 2017 hun nieuwe CD ‘Get Off On It’ uitgebracht.
Met de nieuwe stijlkeuze is de band een andere weg ingeslagen en veel breder inzetbaar dan alleen binnen het bluescircuit.
Bedrijfsfeesten, privefeesten, theatershows, beurzen, in/outdoor evenementen, eigenlijk overal kan de Robbert Fossen Band ‘het publiek’ meenemen op een muzikale reis langs de brandhaarden der Amerikaanse muziekgeschiedenis.
  The Robbert Fossen Band Original Homepage

  

The Robbert Fossen Band

, , , ,