Home
  • Home
  • Edenthorn – “After The Storm (remix)” is Plaat voor je Hoofd (Radio501 PVJH)
Edenthorn

Edenthorn – “After The Storm (remix)” is Plaat voor je Hoofd (Radio501 PVJH)

10 december 2017 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uurEdenthornDe rockband EDENTHORN, uit Zuid-Oost-Engeland, heeft op vrijdag 8 september 2017 een nieuwe single en songtekstvideo uitgebracht: – After The Storm .

De single is een remix van de originele track uit hun debuutalbum: The Maze.
En deze hele week is “After The Storm” de Radio501 PlaatVoorJeHoofd!

 

After The Storm is geschreven naar aanleiding van de zelfmoord van de neef van de twee broers in de band, zanger Kyle Tague (zang) en Mark Tague (drums). Edenthorn heeft besloten om het nummer uit te brengen als een single om het bewustzijn van zelfmoord en geestelijke gezondheidsproblemen te vergroten. Alle opbrengsten van de Single verkoop EN een speciaal ontworpen T-shirt gaan naar goede doelen voor de geestelijke gezondheid.

EdenthornEdenthorn is een “zeldzaam ras”, omdat ze bestaan uit twee broers en een broer en zus, met zanger Kyle Tague en drummer Mark als broers, terwijl gitarist Dylan Gardner en bassist Faiba Gabrielle, broer en zus zijn. Als je dan het feit toevoegt dat Kyle en Faiba partners zijn, dan wordt dat traditionele ‘wij zijn een hechte band’ adagium naar een heel nieuw niveau gebracht.

Die familieband loopt door in de muziek die ze produceren, waar ze een unieke mix van EPISCHE-refreinen, ENORME rockriffs en uitstekende harmonieën creëren.

Zanger Kyle Tague zei: “Familie betekent veel voor ons en we werden allemaal getroffen door de zelfmoord van Christian. We hebben gespeeld met het idee gespeeld om ‘After the Storm’ als single uit tebrengen voor het goede doel, maar we hebben nooit de faciliteiten gehad of platform om dit te doen, maar nu, met onze recent management, hebben we de ondersteuning en begeleiding gekregen die we nodig hadden.”

Toen Edenthorn  dit op hun social media pages publiceerde en hun fans vroeg om foto’s van hun door zelfmoord overleden geliefden te sturen, werden ze overspoeld. Deze foto’s zijn opgenomen in de video als een eerbetoon aan iedereen die een geliefde door zelfmoord heeft verloren. De single kwam net op tijd uit voor de Wereld Suïcide Preventiedag op 10 september 2017, het perfecte moment om het bewustzijn te vergroten.

Cover Artwork is gemaakt door: Chris Bell @ ByManCameDeathDesignsDe lyrische video die bij de single hoorde, werd geproduceerd door Unit 15 Productions.De opbrengst van de verkoop, streaming en t-shirt gaat naar:

 

Edenthorn are:
Kyle Tague – Lead Vocals
Dylan Gardner – Guitar
Faiba Gabrielle – Bass/Vocals
Mark Tague – Drums

Links

www.edenthorn.com

www.facebook.com/edenthornband

www.youtube.com/user/edenthornband

www.twitter.com/edenthornband

www.instagram.com/edenthornband


DOWNLOAD DE GRATIS RADIO501 APP! En Luister Mee!

  

.


KOM IN CONTACT MET DE DJ!
 

 

.

 

 

, ,