Home
  • Home
  • Radio 501 presenteert: The Billy Joel Songbook tour van Elio Pace

Radio 501 presenteert: The Billy Joel Songbook tour van Elio Pace

26 oktober 2017 Winnen


Al sinds jaar en dag is Elio Pace vriend van Radio 501. Nu is hij terug in Nederland, voor zijn Billy Joel Songbook tour. Morgenavond is zijn een-na-laatste show in Nederland, en jij kan daar bij zijn!

In 2012 wisten wij de Brit al naar Nederland te halen, nu is hij terug met zijn Billy Joel Songbook tour. Een show met alleen maar nummers van Billy Joel, uitgevoerd door Elio Pace en zijn band. Elio Pace vertelt in de show waarom Billy Joel al sinds zijn jeugd zijn grote held is en verweeft zijn eigen geschiedenis naadloos met de grootste hits van deze legendarische hitzanger.Deze shows liepen al erg goed in Engeland en Ierland, maar traden nu ook zalen als het Luxor theater (Rotterdam) en Amphion (Doetinchem) aan. Met nog maar twee concerten op het programma moet je snel zijn als je nog iets van deze tour wil meepikken. Gelukkig zijn wij van Radio 501 de beroerdste niet om je een handje te helpen!

Morgenavond (27 oktober) staat de beste man namelijk in Het Purmaryn theater in Purmerend, en wij hebben twee kaartjes over! Wil jij kans maken op deze twee kaarten? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Winnaars krijgen uiterlijk vrijdagochtend telefonisch bericht.

[yop_poll id=”13″]

, , , , , ,