Home
  • Home
  • Certain Animals – Midnight Shaker is PlaatVoorJeHoofd

Certain Animals – Midnight Shaker is PlaatVoorJeHoofd

1 oktober 2017 Plaat Voor Je Hoofd PlaatVoorJeHoofd PVJH


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaCertain AnimalsCertain Animals doen Popronde Hoorn aan, maar voor het zover is scoren zij deze week met “Midnight Shaker” de PlaatVoorJeHoofd op Radio501

 

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles.
De ervaring van de bandleden in de hedendaagse muziekscene en hun liefde voor het gitaargeweld van weleer, heeft de muzikanten doen besluiten gezamenlijk het avontuur aan te gaan.

Certain Animals, hét Rotterdams trio dat vuige rock met een vleugje psychedelica serveert, is geselecteerd voor Popronde 2017! De band bestaat uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten.

De ervaring van de bandleden in de hedendaagse muziekscene (o.a. DWDD, 3FM, Eurosonic Noorderslag, Paaspop, Lowlands en eigen club- en theatertours) en hun liefde voor het gitaargeweld van weleer, deed de muzikanten besluiten als Certain Animals de krachten te bundelen.

Certain AnimalsIn een oude Rotterdamse afwerkplek, waar voorheen enkel de geluiden van vrouwen van lichte zeden klonken, bouwde het driemanschap een eigen studio. Daar werd eigenhandig de nagelnieuwe, op muziekcassette uitgebrachte EP ‘Wood, Steel & Stone’ opgenomen.

Na in Groningen gespeeld te hebben op Altersonic tijdens het Eurosonic Noorderslag festival, in poppodia als Rotown, Altstadt en Hedon en na voorprogramma te zijn geweest van bands als Golden Earring, The Grand East en Navarone werkt de band hard aan een full-length LP en bestormt zij de podia. In September 2017 brengt het rijkelijk behaarde gezelschap een stomende 7” vinyl single uit.

 

Bandleden
Thijs van Leeuwen: zang en gitaar
Niels-Jan van Dijk: bas en zang
Kees Braam: drums en zang  
Certain Animals Official Homepage

Ook toegevoegd aan onze playlist:

Postmalone ft. 21 Savage – rockstar

The Cool Quest – Runnin’

Kah-Lo – Fasta

YUNGBLUD – I Love You, Will You Marry Me

Sweetwood – Right Beside You


DOWNLOAD DE GRATIS RADIO501 APP! En Luister Mee!

  

.


KOM IN CONTACT MET DE DJ!


  .

, , ,