Home
  • Home
  • Winnen: kaarten voor Jowners in Manifesto

Winnen: kaarten voor Jowners in Manifesto

17 september 2017 Winnen


Zaterdag 30 september staat Jowners in Manifesto Hoorn. En wij mogen de hele week kaarten weggeven voor deze te gekke show!

Een van de meest opkomende Noord-Hollandse hiphop acts van dit moment is Jowners. Zaterdag 30 september heeft hij een thuiswedstrijd in Manifesto Hoorn, en jij bent welkom! We geven deze hele week kaarten weg op de radio. Het enige wat je hoeft te doen is even een berichtje sturen naar Radio 501. Gebruik de Radio 501 appradio501.nl/live, 06-57437512 op Whatsapp, of #Radio501 op Twitter. Ook een filmpje op Snapchat is mogelijk, via het account radio501. Bericht de studio, en wie weet zien we jou de dertigste!
Prijsvraag

Uiteraard maak je ook op onze website kans op een setje kaarten. Beantwoord onderstaande prijsvraag om kans te maken. Winnaars krijgen uiterlijk 25 september bericht.

[yop_poll id=”12″]

 

, , , , ,