Home
  • Home
  • Say Something van Someone is Plaat voor je Hoofd

Say Something van Someone is Plaat voor je Hoofd

10 september 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaNog geen drie maanden geleden riepen we de debuutsingle van Someone al uit tot Plaat voor je Hoofd. Nu is het wéér raak, met haar tweede single. Say Something hoor je deze week extra vaak voorbij komen op Radio 501.

De Amsterdamse singer-songwriter Tessa Rose Jackson bracht in 2013 haar eerste album uit, dat goed wordt ontvangen. Ze timmert lekker aan de weg, met optredens op nationale radio en bijvoorbeeld De Wereld Draait Door. Na een lange periode van stilte was er in juni nieuws: de zangeres gaat door onder een nieuwe artiestennaam. Onder de naam Someone brengt ze haar debuutsingle The Deep uit, die wij meteen uitroepen tot Plaat voor je Hoofd. Nu is het weer raak met haar tweede single Say Something, die eind juli uitkwam.

Je hoort Say Something van Someone de hele week elk uur in de non-stop uren, en 1x per programma tijdens de gepresenteerde programma’s.


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Imagine Dragons – Walking The Wire

Beck – Up All Night

Ofenbach vs. Nick Waterhouse – Katchi

Roxeanne Hazes – In Mijn Bloed

Satellite Stories – Confetti 

.
Luister via deze site of via de Radio501 app.
DOWNLOAD DE APP!

  

 

 

.


KOM IN CONTACT MET DE DJ!


 

.

, ,