Home
  • Home
  • Popronde Hoorn met nieuwe primeur in Regio501

Popronde Hoorn met nieuwe primeur in Regio501

6 september 2017 Popronde Hoorn Regio501


Regio501 is er iedere vrijdag van 16:00-18:00u en de herhaling op zaterdag van 16:00-18:00u Iedere 1ste vrijdag van de maand een gesprek met Theo Viset in Het Hoornse Stadsfeesten Journaal. Iedere week een gesprek met Mike Warrink over Popronde Hoorn. Ook de uitgaansagenda komt aan bod. Email naar regio501@radio501.nlOp 29 oktober vindt Popronde Hoorn plaats in de binnenstad van Hoorn.
Mike Warrink van Popronde Hoorn  geeft iedere vrijdag in het Radio501 programma Regio501 een update. Aanstaande vrijdag heeft Rogier van Diesfeldt Mike aan de telefoon over  een nieuwe Primeur

.
Samenwerking Radio501 – Popronde Hoorn

Radio501 is mediapartner van Popronde Hoorn. In het  programma Regio501 brengt Mike Warrink  de luisteraars weer op de hoogte en de muziek van de optredende muzikanten is hier ook te horen.
Vorige week werden de eerste podia  bekend gemaakt:  Het Kroegie  en De Beiaard.
Een de eerste acts: Dakota (foto Rechts boven) en Kiki Mettler  (foto Rechts onder).
Komende vrijdag wordt er weer een podium en artiest bekend gemaakt.

.
Kiki Middler Popronde HoornOver Popronde

Popronde is een landelijk reizend festival dat elk najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Op 29 oktober  strijkt Popronde ook  neer in Hoorn.

Er zullen circa 35 opkomende Nederlandse bands en artiesten optreden op  een twintigtal podia. De deelnemende podia zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein.
De Popronde is een showcasefestival en bevat zeker geen wedstrijdelement!
De Popronde is in elke stad gratis toegankelijk.
 Uitzending Regio501 vrijdags 16.00-18.00u op Radio501 (internet radio) te beluisteren via www.radio501.nl. Herhaling op zaterdag

 

.
Luister via deze site of via de Radio501 app.
DOWNLOAD DE APP!

  

 

 

.


KOM IN CONTACT MET DE DJ!


 

.

, ,