Home
  • Home
  • Gin Wigmore – Hallow Fate is Plaat voor je Hoofd

Gin Wigmore – Hallow Fate is Plaat voor je Hoofd

27 juni 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaVorige week moest je het een weekje zonder Plaat voor je Hoofd doen, in verband met de Hoornse Stadsfeesten. Nu we allemaal weer een beetje bijgekomen zijn van dit festijn is het tijd om weer een nieuwe ‘megahit’ aan je voor te stellen. Deze week gaat de eer naar Gin Wigmore. Haar nieuwe single Hallow Fate hoor je deze week extra vaak als nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Na al Platen voor je Hoofd van Nederlandse bodem (Someone, Lana Wolf, Radio Eliza, Engel & Just en zo verder) vonden we het wel weer eens tijd om iets van over de grens te zoeken. Een flink stuk over de grens in dit geval. Gin Wigmore is een singer-songwriter uit Nieuw-Zeeland. Ze maakt soulvolle popliedjes met een rouw randje en een heel bijzonder stemgeluid. Je zou haar stem kunnen vergelijken met Kovacs, om het iets dichter bij huis te zoeken.
#GIRLGANG

De komende 8 maanden zal Gin 5 liedjes uitbrengen, die uiteindelijk op een vierde album terecht komen. Alle 5 liedjes zijn samenwerkingen, met verschillende vrouwelijke artiesten. Allemaal uitgekozen door Gin zelf. Een project van de zangeres, onder de naam #GIRLGANG.

Het eerste liedje verscheen vorige week, en is een samenwerking met Briana Sargent. Het liedje draagt de titel ‘Hallow Fate’, en is deze week onze Plaat voor je Hoofd!


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Jax Jones ft. Demi Lovato & Stefflon Don – Instruction

Oscar and the Wolf – Breathing

Sef ft. Glen Faria – Ligt Aan Mij

Everything Everything – Can’t Do

Dan Croll – Bad Boy


, ,