Home
  • Home
  • Radio Eliza – Give Me Attention is de Plaat voor je Hoofd

Radio Eliza – Give Me Attention is de Plaat voor je Hoofd

28 mei 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Catchy, vrolijk, en elektronisch, met invloeden van MGMT, The 1975 en The Wombats. Dat is Radio Eliza. Deze week scoren ze hun tweede Plaat voor je Hoofd, met nieuwe single ‘Give Me Attention’!

Een jaar geleden pakte Radio Eliza haar eerste Plaat voor je Hoofd met ‘I [DON’T] CARE’. In de tussentijd stond de band in de (toen nog) Heineken Music Hall, als aftershow van Twenty One Pilots. Verder stonden ze als enige band in alle Popronde-steden tijdens de Popronde van 2016, en speelden ze bij De Wereld Draait Door. Nieuwe muziek liet echter nog even op zich wachten. Tot nu!

Helemaal nieuw was ‘Give Me Attention’, de nieuwe single, niet. Het nummer stond al een tijdje op de setlist van concerten, en werd zelfs gespeeld bij De Wereld Draait Door. Toch was de studioversie van het nummer wel een kleine verassing. Dit was namelijk een totaal nieuwe uitvoering.

Maar ook de studioversie van de track vinden wij meer dan prima! Afgelopen week stond de track al op onze playlist, deze week gaan we ‘m nog wat extra in het zonnetje zetten, als nieuwe Plaat voor je Hoofd.
Vorig jaar sprak Jorik de band tijdens de Popronde. In het donker, dat dan weer wel.
Verder toegevoegd aan onze playlist:

Martin Garrix ft. Troye Sivan – There For You

Robin Schulz ft. James Blunt – OK

Nick Murphy ft. KAYTRANADA – Your Time

Thijs Boontjes Dans- en Showorkest – Casablanca

Oh White Mare – Throw Me A Line


, ,