Home
  • Home
  • Peter McVeigh – We Don’t Believe You is Plaat voor je Hoofd

Peter McVeigh – We Don’t Believe You is Plaat voor je Hoofd

21 mei 2017 PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaPeter McVeighPeter McVeigh


Zijn  nieuwe single We Don’t Believe You’ is deze week de nieuwe PlaatVoorJeHoofd

Peter McVeigh is al jaren vriend van Radio501. En als een vriend een geweldig nieuw album gaat uitbrengen en ons vooraf al de nieuwe Single toestuurt, dan komt het Radio501 PlaatVoorJeHoofd-team meteen in actie.
‘We Don’t Believe You’  is de fantastische nieuwe single van Peter McVeigh uit Belfast.
Tot 25 mei moeten we wachten op zijn tweede album: ‘The Wolf & Peter’. De Radio501 PlaatVoorJeHoofd ‘We Don’t Believe You’ is de eerste single van dit nieuwe album.

Peter McVeigh
Na de positieve kritiek op het vorige album ‘PM’, beschreef Hotpress  McVeigh als ‘Een van de beste songwriters die hier op dit eiland (red: Ierland) werken’.
Hij won de derde plaats in de “International Songwriting Competition” (18.000 inzendingen) met ‘When We Kiss’. In de jury zaten Tom Waits, Chris Cornell, Lorde & Bastille.
‘We Don’t Believe You’ is een liedje met een hartverscheurend verhaal over de toestand van de hedendaagse samenleving. En als je precies wil weten waar het allemaal over gaat, bekijk dan onderstaande videoclip.

Release Datum:  ‘The Wolf & Peter’ :  25 mei
Reserveringsdatum: 18 meiPress / Booking Requests: Info@petermcveigh.com
Contact: Edel Close +447954131405

Peter McVeigh Official Homepage


, ,