Home
  • Home
  • Harts – Power is Plaat voor je Hoofd

Harts – Power is Plaat voor je Hoofd

7 mei 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Zijn vorige album is pas een jaar oud, toch verscheen zijn tweede album al in september vorig jaar. Langzaam maken we kennis met het album, door alle singles die nu een voor een verschijnen. ‘Power’ is de nieuwe, die we deze week uitroepen tot nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Harts pakte al eerder een Plaat voor je Hoofd, met ‘Breakthrough’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Daydreamer’. Met dit debuutalbum verwierf wat aandacht in Nederland. Zo stond hij bijvoorbeeld op Pinkpop. Met een tweede album is in ieder geval een tweede Plaat voor je Hoofd vast in de pocket.

Als je de aanstekelijke mix van funk, soul, rock en pop hoort, is het moeilijk te geloven dat Harts het allemaal alleen doet. Toch is dat zo. Hij schrijft de muziek, speelt alle instrumenten en produceert de muziek zelf. Hij volgt in de gigantische voetsporen van zijn idolen Prince, Jimi Hendrix, Stevie Wonder, Queen en Michael Jackson en viel met zijn debuutalbum ‘Daydreamer’ meteen op onder deze legendes. Prince zei namelijk over de jonge Harts: “hij doet me denken aan mezelf op die leeftijd”. Die quote alleen al is reden genoeg om deze jonge Australiër een Radio 501 Plaat voor je Hoofd notering toe te kennen!


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Dua Lipa ft. Miguel – Lost In Your Light

Nothing but Thieves – Amsterdam

Sef – Alles Op Rood

Glass Animals – Pork Soda

Lewis Bootle – Cells


, ,