Home
  • Home
  • Satellite Stories – Waiting For is Plaat voor je Hoofd

Satellite Stories – Waiting For is Plaat voor je Hoofd

30 april 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaVrolijke indiepop uit Finland: maak (opnieuw) kennis met Satellite Stories! Na een radiostilte van twee jaar is een nieuw album eindelijk onderweg. We roepen de nieuwe single ‘Waiting For’ deze week vast uit tot nieuwe Plaat voor je Hoofd.

Als diehard Radio 501 luisteraar ken je deze band natuurlijk allang al. We hebben de band in het verleden namelijk ook erg veel gedraaid. Het laatste album van de jongens dateert namelijk alweer uit 2015, en kreeg veel airplay op jouw favoriete radiostation. Maar nieuwe muziek is in de maak! Op 12 mei moet ‘Young Detectives’, het derde album van de band uitkomen. ‘Radiant’, de eerste single, kreeg al een plek op onze playlist. Met de tweede single zit Satellite Stories helemaal goed. Want ‘Waiting For’ is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!
Over Satellite Stories

Vrolijke uptempo indiepop uit Finland, dat is Satellite Stories in steekwoorden. Uptempo drums, vrolijke synths en aanstekelijke gitaarloopjes en een hoog meezinggehalte. Invloeden van The Wombats en Two Door Cinema Club zijn hoorbaar, al heeft de band een duidelijk eigen stijl ontwikkeld vanaf het laatste album ‘Vagabonds’. Dit geluid horen we ook weer terug op de twee nieuwe singles. 12 mei moet het derde album van de band uitkomen, wat de titel ‘Young Detectives’ zal gaan dragen.


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Katy Perry ft. Migos – Bon Appétit

Imagine Dragons – Thunder

Bazart – Lux

Mura Masa & NAO – Firefly

Harts – Power
Check de playlist ook op Spotify:


, ,