Home
  • Home
  • Nieuwe video Engel & Just

Nieuwe video Engel & Just

24 april 2017 Video’s


Engel & Just releasen een nieuwe track! Op het hele album moeten we nog even wachten, deze verschijnt 12 mei, maar vandaag kregen we wel vast de titeltrack te horen. Met video!

Vrijdag 12 mei verschijnt het langverwachte vierde album van het hiphop-duo. Voor dit album, wat de titel ‘Souvenirs’ gaat dragen, wisten Engel & Just onder andere Paul de Munnik en Bart van der Weide (Racoon) te strikken. Ook zanger Jawek Kamstra en trompettist Wouter Hakhoff, die beiden al eerder met het duo samenwerkten, staan weer op het album.

De afgelopen weken kregen we al een aantal singles te horen, waaronder twee met Paul de Munnik. De eerste single Stille Genieter schopte het tot Plaat voor je Hoofd. Vandaag verscheen dan ook de titeltrack. Met clip! En die willen we graag even met je delen:


, ,