Home
  • Home
  • Ruelle – Monsters is Plaat voor je Hoofd

Ruelle – Monsters is Plaat voor je Hoofd

23 april 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Een nieuwe week, een nieuwe Plaat voor je Hoofd. Deze week een zangeres en songwriter uit Nashville. Maak kennis met Ruelle, want ‘Monsters’ is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Ken je dat? Dat ene liedje, wat een trailer of een scène uit een film of serie net wat beter maakt. Dat hadden wij bij de trailer van de populaire Netflix-serie 13 Reasons Why. Sowieso is de muziekkeuze in de hele serie ronduit briljant, maar de trailer zit qua muziek helemaal strak in elkaar. De melodielijnen uit ‘Monsters’ geven de trailer nét dat beetje extra.Maar goed, genoeg over die serie. We zijn hier immers om over muziek te praten. Graag stellen we je voor aan Ruelle. Een singer-songwriter uit Nashville. En met Nashville als hometown sta je als songwriter eigenlijk al met 1-0 voor. De mysterieuze stem samen met pakkende teksten sprak ons erg aan.

Verder is er niet echt veel bekend over deze nieuwe ontdekking. Vorig jaar verscheen er een EP’tje, en we hopen in de toekomst nog veel meer van deze mevrouw te horen. We gaan ons favorietje van de zangeres vast een weekje uitlichten, want ‘Monsters’ van Ruelle is deze week de belangrijkste track op Radio 501: de Plaat voor je Hoofd!


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Shawn Mendes – There’s Nothing Holdin’ Me Back

Thomas Azier – Babylon

A R I Z O N A – Electric Touch

The Iron Horses – Two Kinds of Lover

Groenland – Distractions

, ,