Home
  • Home
  • ALMA – Chasing Highs is Plaat voor je Hoofd

ALMA – Chasing Highs is Plaat voor je Hoofd

9 april 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Ze gooide hoge ogen op Eurosonic Noorderslag en werd afgelopen week bevestigd voor Pinkpop. We hebben het over de Finse zangeres ALMA. Haar nieuwe single Chasing Highs is de nieuwe Plaat voor je Hoofd!

ALMA breekt in 2013 door in haar thuisland Finland, als ze vijfde wordt bij de Finse Idols. In Nederland horen we haar voor het eerst op Bonfire, een ‘bescheiden’ zomerhit van Felix Jaehn. Aan het begin van 2017 gooide ze hoge ogen op Eurosonic Noorderslag, dé plek om jong en opkomend talent te spotten. Een soort marktkraam met artiesten die het gaan maken in het aankomende jaar.

We zijn nu vier maanden verder, en het lijkt erop dat deze goeie voorspellingen langzaam uit gaan komen. Afgelopen week werd ALMA al bevestigd voor Pinkpop, en wij hebben er het volste vertrouwen in dat haar nieuwe single Chasing Highs ook voor positieve reacties gaat zorgen.

Chasing Highs kan zomaar eens het liedje worden waarmee de zangeres als soloartiest gaat uitbreken in de rest van Europa. Radio 501 roept de track vast uit tot Plaat voor je Hoofd voor volgende week.


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Drake – Passionfruit

Yellow Claw ft. Moksi & Jonna Fraser – Open

Oh Wonder – Ultralife

Slydigs – How Animal Are You?

Husky – Ghost


, ,