Home
  • Home
  • Mara Falls – Getaway is Plaat voor je Hoofd!

Mara Falls – Getaway is Plaat voor je Hoofd!

2 april 2017 Plaat Voor Je Hoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaSinds een tijdje heeft Engeland er een nieuw, tof bandje bij: Mara Falls! In februari verscheen de debuutsingle ‘Getaway’, welke vorige week al op onze playlist stond. Omdat we nog steeds niet genoeg kunnen krijgen van de track, roepen we ‘m ook uit tot nieuwe Plaat voor je Hoofd!

Mara Falls wordt gevormd door gitarist en producer Peter Black. Samen met bassiste Lola Rose legt hij de basis voor de band. Pas een jaar later is Mara Falls compleet, met de komst van drummer Peter Szots.
Debuutsingle

In februari verscheen de debuutsingle ‘Getaway’. Leuk detail: de single is gratis te downloaden op de website van de band. De single hoor je sinds vorige week op Radio 501, maar krijgt deze week een upgrade naar nieuwe Plaat voor je Hoofd.


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Kendrick Lamar – HUMBLE.

Anne-Marie – Ciao Adios

ALMA – Chasing Highs

Backgammon – A Walk Back Home

Logue – The Hunted


, ,