Home
  • Home
  • Chris Keys – Stronger is Plaat voor je Hoofd

Chris Keys – Stronger is Plaat voor je Hoofd

26 maart 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Tijd voor een nieuwe Plaat voor je Hoofd! Deze week de Ierse singer-songwriter Chris Keys, en zijn nieuwe single ‘Stronger’.

De Ierse muziekindustrie is al langer bekend terrein voor Radio 501, maar lijkt nu ook wereldwijde markt te veroveren. Denk aan artiesten als Foy Vance, Gavin James en Hozier. En Ryan McMullan bijvoorbeeld, die een paar weken geleden nog een Plaat voor je Hoofd te pakken had. Hij verzorgt het voorprogramma van Ed Sheeran, tijdens zijn Europese tour. Een andere Ierse ontdekking is de singer-songwriter Chris Keys. Of nou ja, ontdekking. Voor Radio 501 is de beste man absoluut geen onbekende!

Een aantal jaar geleden ontmoetten we Chris Keys tijdens Lakeside Stories. Vorige week verscheen zijn nieuwe single ‘Stronger’. Dit is de eerste single, en tevens de titeltrack van zijn debuutalbum. Dit album komt 11 mei uit. Wij gaan de nieuwe single vast een week lang extra vaak draaien, als nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Ed Sheeran – Galway Girl

Gorillaz ft. Vince Staples – Ascension

Black Honey – Somebody Better

Mara Falls – Getaway

WRLD & SMLE ft. Kiddo Ai – Stranded


, ,