Home
  • Home
  • Peer Pressure – Figure It Out is Plaat voor je Hoofd!

Peer Pressure – Figure It Out is Plaat voor je Hoofd!

19 maart 2017 Plaat Voor Je Hoofd


Nieuw, jong en onbekend talent van eigen bodem! Maak kennis met Peer Moens, aka Peer Pressure. Zijn vrolijke single ‘Figure It Out’ is de nieuwe Radio 501 Plaat voor je Hoofd!

De 21-jarige Peer Moens studeert momenteel nog aan het conservatorium in Haarlem, maar timmert nu al lekker aan de weg. Hij was backingvocalist voor Ali B en Brownie Dutch. Nu is het echter tijd om een solocarrière op te zetten. En dat lukt tot nu toe aardig. Zijn debuutsingle ‘One In A Million’ verscheen in oktober vorig jaar, en stond op de playlist van jouw favoriete radiostation. Afgelopen vrijdag werd Peer derde bij de Rob Acda Awards, een competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem.
“Mijn toekomstdromen zijn spelen op het North Sea Jazz Festival en Lowlands. Daarnaast zou een clubtour door heel Nederland mij geweldig lijken. Dat is uiteindelijk waar ik het voor doe. Mensen vermaken.”

Je hebt Peer Pressure al vaak voorbij horen komen op Radio 501. Een Plaat voor je Hoofd had hij echter nog niet. Tot nu dus! We gaan zijn vrolijke nieuwe single ‘Figure It Out’ een week lang extra vaak draaien.


Verder toegevoegd aan onze playlist:

Clean Bandit ft. Zara Larsson – Symphony

Mura Masa ft. Charli XCX – 1 Night

OIJ ft. Maydien – Only One

Satellite Stories – Radiant

We Fall Slowly – The Change


, ,