Home
  • Home
  • Oh Susanna – The Darkroom at the School is Plaat voor je Hoofd

Oh Susanna – The Darkroom at the School is Plaat voor je Hoofd

12 maart 2017 PlaatVoorJeHoofd


De Radio501 Plaat voor je Hoofd (PVJH) hoor je in de Non-Stop programmering ieder uur en in de gepresenteerde uren 1x per programmaOh Susanna  komt op 7 april aanstaande met haar nieuwe album “A Girl In Teen City” op dit album staan heel mooie songs en daaruit kozen wij de nieuwe PlaatVoorJeHoofd: “The Darkroom At The School”

Geboren in Massachusetts en getogen in Vancouver, begon Suzie Ungerleider in het midden van de jaren ’90 van de vorige eeuw op te treden als Oh Susanna.
Zij werkte aan de verwezenlijking van de tijdloze kwaliteit van haar muziek: geluiden die zij putte uit de diepe put van de vroege 20ste eeuw die folk, country en blues evenaard, maar wel geworteld in haar fijn geslepen storytelling vaardigheden.
Deze Canadese zangeres heeft een stem die een hart van steen kan doorboren. Haar prachtig bewerkte liedjes vertellen vaak verhalen van verontruste zielen die in opstand komen tegen hun omstandigheden. Dit zijn verhalen van verlangen en liefde, over koetjes en kalfjes en vreugde en verdriet. Ook over eenvoudige gevoelens en sterke passies.

Wij kozen van haar nieuwe album de song “The Darkroom At The School” als Radio501 PlaatVoorJeHoofd (PVJH)

 

Born in Massachusetts and raised in Vancouver, Suzie Ungerleider began performing as Oh Susanna in the mid-1990s, crafting a persona that matched the timeless qualities of her music, sounds that drew from the deep well of early 20th Century folk, country and blues, yet rooted in her finely-honed storytelling skills. This Canadian songstress has a voice that can pierce a heart of stone. Her superbly crafted songs often tell stories of troubled souls who rebel against their circumstances to attain a quiet dignity. These are tales of longing and love, of small town joys and pains, of our simple feelings and strong passions. These are tales that look into our beautifully flawed human hearts.

 

 

 

 

 
Oh Susanna op Facebook

Oh Susanna op Twitter (Twicopy)

Oh Susanna Official Homepage

Verder toegevoegd aan onze playlist:

AJR – Weak

Kensington – Bridges

Amber Gomaa – Valentine Street

Tom Tukker – Rain Is Gone

Hayden Buchanan – Prescription


, ,